Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexualis vagyok?
megismerkedtem egy sraccal, meglehetosen ugyetlen volt, adtam neki nehany instrukciot mit hogyan szeretek....
hasznalja is a tippeket, de az eredmeny nem az igazi....
csokolgatas harapdalas helyett nyalogatja a nyakam / hasam , amitol kb. ugy erzem mintha egy kutya nyalogatna.... nagyon kellemetlen erzes
szopogjtja a mellbimbom, de az kifejezetten fajdalmas
markolasza a mellem, ami atmegy olyan fajdalomba hogy megkerem fejezze be...
velem van a baj?
mit csinaljak?
en 26 vagyok , a srac 28
Azt azért tudod, mit jelent az aszexualitás?
Nem, mi?
Az aszexuális nem érez szexuális vágyat senki iránt.
Gondolom, hiába vagy már 26 éves, valamiért szellemileg még nem értél meg a szexre. Annak át kell tudni adnod magad, belefeledkezni a pillanatba. Ahogy olvasom, téged nem kifejezetten köt le a dolog...
Aszexuális nem vagy, ha van indíttatásod a szexre.
Nem vagyunk egyformák, de szerintem a kommunikációnak működnie kéne jobban.
Én olyan tippet adok ami egy hasonló esetben nekem bevált, mivel szerettem a partnerem, de nagyon gátlásos voltam és előtte 3 évig senkivel nem voltam.. szóval bátorságot vettem és megkértem, hogy a kezét adja oda, simogattam magam, ahogy nekem jó volt és őt meg irányítottam. A szex bizalom, ez pedig ezt jelenti, megbízni a másikban, hogy örömet szeretne szerezni nekem. Lehet megkérni hogy finomabban, gyengédebben csinálja, megdícsérni, ha jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!