Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak mi a véleményetek a push up-os melltartókról?
Látom nem sikerült felfogni mi zavart engem!
Fussunk neki mégegyszer, engem idéztél az általam használt szavakat amit én úgy észleltem hogy nekem is szólt a kommented amit inkább tartsd meg magadnak!
Mert ez az én véleményem!
És hogy mi a nőkről a véleményem illetve mennyire ismerem őket az megint csak rám tartozik.
A %-om azért annyi amennyi mert én többekkel ellentétben nem azt írom amit a kérdező olvasni akar meg amit a többi birka egyöntetüen ír csak azért mert 75% felett szereti a pontjait mert ez számukra egy verseny.
Optikai tunning csak! Semmi értelme. Ha kiteszi azt is ugyanúgy megnézik a férfiak mint a kisebbet. Ha pedig ezzel akar vagy tud pasit szerezni az olyan is lesz.
A kis cicinek és a nagy csöcsnek is hatalmas rajongótábora van. Bármilyen is a mell mérete alakja lesz akinek tetszeni fog, nem kell trükközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!