Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavarna, ha a barátnőtök kihivoan öltözne néha?
Itt nem arra gondolok, hogy állandoan, de pl néha bulikban dekoltázsos felső, vagy kicsit popsit villantos naci, főleg ha nagyobb mellről van szó és még ugy is push-up ot huz, hogy jol szembetünjön, ugyanugy push-upos fürdőruha felső. Engem szemely szerint kicsit zavar, de ilyenen nem akadok ki, és nem is kezdek vitába, van még valaki ilyen helyzetbe?
Az, hogy szová tegyem azt nem akarom, mert nem most kezdte, hanem már régebben is igy volt még mielőtt összejöttünk volna, mindig is igy öltözött. (NEM, NEM RI**NC, ne is gyertek evvel mert nem ez a kérdés!)
22/F 2 éve vagyunk együtt
Nekem tetszene egy ilyen csaj, de csak akkor, ha nekem kelletné magát, hozzám simulna, aztán egy ilyen buli után én dughatom meg.
Ha a barátnőd nem kéreti magát más pasiknak, meg nem egyedül megy el valahova puccparádéjban akkor nem gáz.
Birom ezeket a pasikat kell nekik a dögös bögyös karcsú kerek popó de ha már meg van a csaj akkor egyből gombolkozzon nyakig garbóba
Jóhogy azt nem várjátok el csadort mert burkát hordjunk
Nektek aztán nem jó semmi se
Szánalmas férgek vagytok
Engem nem zavar, inkább én szoktam bátorítani az asszonyt, hogy öltözzön lazábban, szexisebben.
Jót is tesznek az önbizalmának az elismerő tekintetek...
Régebben nem zavart, mert szabadság, egyenlőség. Mostanára már kezd unalmassá válni, hogy beszélgetek valakivel, aztán nem is érdekli mit mondok, mert azon jár az esze, hogy megdugná a feleségem.
Legközelebb egy kiéhezett ronda kövér nőt fogoj elvenni és nem fogom feljavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!