Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak titeket zavarna, ha a barátnőtök kihivoan öltözne néha?

Figyelt kérdés

Itt nem arra gondolok, hogy állandoan, de pl néha bulikban dekoltázsos felső, vagy kicsit popsit villantos naci, főleg ha nagyobb mellről van szó és még ugy is push-up ot huz, hogy jol szembetünjön, ugyanugy push-upos fürdőruha felső. Engem szemely szerint kicsit zavar, de ilyenen nem akadok ki, és nem is kezdek vitába, van még valaki ilyen helyzetbe?

Az, hogy szová tegyem azt nem akarom, mert nem most kezdte, hanem már régebben is igy volt még mielőtt összejöttünk volna, mindig is igy öltözött. (NEM, NEM RI**NC, ne is gyertek evvel mert nem ez a kérdés!)

22/F 2 éve vagyunk együtt

2018. aug. 26. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Zavarna, egyszer szóvá is tenném, de aztán befognám a pofám, nehogy megsértődjön, és elhagyjon.
2018. aug. 26. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Kicsit zavarna, de nem tenném szóvá. Az se jobb amikor az ellenkezője van. De ezekkel úgy se nagyon van dolgod. Az ő dolga, azt csinál amit akar. Te se örülnél ha megszabná neked, hogy frakkban járj például. Remélem senkinek nem lesz olyan alacsony szintje, hogy lecsapja, hogy magadra húzzál egy rajfilm kutyabőrt?
2018. aug. 26. 18:00
 3/11 anonim ***** válasza:
13%

Nekem tetszene egy ilyen csaj, de csak akkor, ha nekem kelletné magát, hozzám simulna, aztán egy ilyen buli után én dughatom meg.

Ha a barátnőd nem kéreti magát más pasiknak, meg nem egyedül megy el valahova puccparádéjban akkor nem gáz.

2018. aug. 26. 18:03
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Engem zavarna!
2018. aug. 26. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen zavarna. Főleg ha kihívóan is viselkedik mellette akkor elhagynám.
2018. aug. 26. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Birom ezeket a pasikat kell nekik a dögös bögyös karcsú kerek popó de ha már meg van a csaj akkor egyből gombolkozzon nyakig garbóba

Jóhogy azt nem várjátok el csadort mert burkát hordjunk

Nektek aztán nem jó semmi se

Szánalmas férgek vagytok

2018. aug. 26. 18:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, inkább én szoktam bátorítani az asszonyt, hogy öltözzön lazábban, szexisebben.

Jót is tesznek az önbizalmának az elismerő tekintetek...

2018. aug. 26. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Régebben nem zavart, mert szabadság, egyenlőség. Mostanára már kezd unalmassá válni, hogy beszélgetek valakivel, aztán nem is érdekli mit mondok, mert azon jár az esze, hogy megdugná a feleségem.

Legközelebb egy kiéhezett ronda kövér nőt fogoj elvenni és nem fogom feljavítani.

2018. aug. 26. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Szererem ha kihasználja adottságait. Izgató úgy. Szoktam neki venni szexi ruháhat, amiben dögösen néz ki.
2018. aug. 26. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Teljesen megbízom a barátnőmben.
2018. aug. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!