Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki volt a rosszlányokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt a rosszlányokról prostival miért mentettek?

Figyelt kérdés
Megbántáttok-e ? Én már régebben voltam,egyszer elmentem kalandból,kíváncsiságból,de azóta nagyon gátlásos lettem.Nem volt baj,mert amúgy rendes volt,de azóta úgy érzem mint aki baromi nagy bűnt csinált volna,pedig vallásos se vagyok.
2018. aug. 27. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ne menj és meg van oldva.
2018. aug. 27. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Én megbántam. Igazából nem tudom miért csináltam. Kb. leszaromságból. Ki voltam akadva és dühös voltam az egész világra és gondoltam csinálok valami hülyeséget, mert megtehetem. Persze vágytam még másra is, de zavaros volt az egész. Én magam is az voltam.

Én is éreztem ezt, hogy bemocskoltam magam és vesztettem az értékemből. Amúgy ott már meggondoltam magam. De aztán 3/4h beszélgetés után a lány mondta, hogy legyen valami, ha már fizetek. Francia lett volna csak, gondoltam azon még talán túlesek, meg legalább életemben először hátha kapok egy igazán jót. Amit csinált nem is volt olyan extra, de azért jobb volt mint amit eddig kaptam lányoktól. Aztán meg a megbeszélt ellenére, igazából akaratomon kívül ráült. A lelkem meghalt:D

Ő is kedves volt, meg szép is, igényes is volt minden, de ez nem az én világom. Próbáltam erőltetni, hogy valami minimális kialakuljon, de nem igazán ment. Nekem ehhez érzések kellenek

2018. aug. 27. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Én masszázson voltam, és egyáltalán nem bántam meg, sőt! Hatalmas élmény volt, cumival a végén. Megdolgozta a testemet rendesen.
2018. aug. 28. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!