Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már igazán szép lányt rosszlányokról?
Figyelt kérdés
Természetes volt vagy esetleg meg volt rajta csinálva ez-az?
Némelyiket irigylem, annyira jó alakja van és vonzó, még így női szemmel is...
2018. jún. 11. 20:35
1/7 anonim válasza:
Egyszer-kétszer felmentem arra az oldalra kíváncsiságból, azonban nem voltam elájulva. Voltak ugyan vonzó testalkatú nők, azonban tönkretették különféle apróságok az összképet. Például szinte mindegyiknek volt valamilyen tetoválása, vagy olyan primitív stílusban adták elő magukat, hogy az kiábrándító. Persze ide többséggel nem szofisztikált nők regisztrálnak, úgyhogy nem is várhattam volna többet.
2/7 anonim válasza:
Ha privibe leírod, hogy neked kik tetszettek, kikre irigykedtél, akkor leírom hogy nekemmpasiként kik tetszenek a legjobban... Kiknél voltam.
3/7 anonim válasza:
Én még nem láttam eddig ott igazán szép és csinos csajt (legalàbbis így egyben). A legtöbbje eleve cigány, a maradék nagyrésze meg rajzolt szemöldökú lepattant prosti. A Dunakeszi szemétégetőnél viszont olyan gyönyörű és szupercsinos csajokat láttam az út szélén, hogy az állam leesett 😧
4/7 anonim válasza:
Női szemmel, mit kerestél ott??? ;)
5/7 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam, hogy milyen alkatú lányokért fizetnek a férfiak.
Semmi egyéb.
Összehasonlítgatom néha magamat más nőkkel, miben jobbak vagy szebbek mint én...tudom nem kéne.
2018. jún. 12. 11:37
6/7 anonim válasza:
Hát akkor hasonlítsd. Te mit gondolsz arról, hogy mennyit kérnél el egy idegen pasitól egy alkalomért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!