Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az anális szexet szerető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anális szexet szerető férfiak maguk is bevállalják, hogy pl. egy vibrátort a nő berakjon a fenekükbe?

Figyelt kérdés
Vagy csak a nőtől várják el ezt, de ők nem akarnak ilyenben részt venni?

2018. aug. 27. 13:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én egyszer kölcsön loptam exemtől a vibrátorát, mert kíváncsi voltam, milyen lehet azzal izgatni a prosztatám.

De annyira vastag volt, hogy egyszerűen nem tudtam bedugni a popsimba, pedig be volt olajozva rendesen, már majdnem fostam is tőle :D

A vége az lett, hogy berepedt az ánuszom és vérzett.

Napokon át fájt mocskosul minden.

Na erről ennyit.

33/F

2018. aug. 27. 19:41
 12/25 A kérdező kommentje:
Csak az egyenlőség miatt kérdezem. Ha a pasik "elvárnak" a barátnőjüktől olyant, amit ők nem tennének meg, az nem valami fair dolog szerintem. Tévedek?
2018. aug. 27. 19:56
 13/25 anonim ***** válasza:
Valóban nem az kérdező. De ilyen pasikkal a nőknek nem kell együtt lenni ha nem akarnak seggbedugàst de a partner elvàrja. ( màs igények). Az ő hülyeségük a màrtírkodàs.
2018. aug. 27. 20:02
 14/25 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon nem szeretném ha a nőm olyat tenne amit nem élvez. Azt sem hogy olyat várjon el tőlem ami én nem szeretek, csak azért mert neki jó.

A szex nem erről szól. Akinek nem tetszik az fizessen egy prostinak és ott azt várhat el amit megfizetett.

2018. aug. 27. 22:56
 15/25 Alex Fly ***** válasza:
55%

Persze hogy be. Miért ne?

A nejemnek bármit...

2018. aug. 28. 00:04
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Igen,gyakoroljuk is.
2018. aug. 28. 09:27
 17/25 anonim ***** válasza:
25%

Ez a kérdés valami análellenes csaj fixa ideája..?

Teljesen más dolog a kettő

- análisan megdugni egy csajt

- a prosztataizgatás.

Én magam szeretek análisan szexelni, de csk mint aktív fél, nővel.

2018. aug. 28. 10:09
 18/25 anonim ***** válasza:
nem tévedsz, nem fair, de mégis kérik a pasik és mégis megcsinálja sok nő
2018. aug. 28. 10:29
 19/25 orton ***** válasza:
31%

Már ne haragudj de ez a legszexistább mocskolódó hozzállás a témához. Kéri a gonosz férfi és a szegény rabszolga nő megteszi, mert rá van kényszerítve.

Szexista minden irányban. Néhány azért elgondolkodhatnának mielőtt megnyilvánulnak.

Az én csajom és exeim imádták az anált, de sosem akartak nekem feldugni semmit és jól megvoltunk így. Erre mit lépsz?

2018. aug. 30. 17:23
 20/25 A kérdező kommentje:
19: Szerintem csak azért engedték, mert nem akarták, hogy elhagyd őket.
2018. aug. 31. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!