Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális szexet szerető férfiak maguk is bevállalják, hogy pl. egy vibrátort a nő berakjon a fenekükbe?
Én egyszer kölcsön loptam exemtől a vibrátorát, mert kíváncsi voltam, milyen lehet azzal izgatni a prosztatám.
De annyira vastag volt, hogy egyszerűen nem tudtam bedugni a popsimba, pedig be volt olajozva rendesen, már majdnem fostam is tőle :D
A vége az lett, hogy berepedt az ánuszom és vérzett.
Napokon át fájt mocskosul minden.
Na erről ennyit.
33/F
Nagyon-nagyon nem szeretném ha a nőm olyat tenne amit nem élvez. Azt sem hogy olyat várjon el tőlem ami én nem szeretek, csak azért mert neki jó.
A szex nem erről szól. Akinek nem tetszik az fizessen egy prostinak és ott azt várhat el amit megfizetett.
Persze hogy be. Miért ne?
A nejemnek bármit...
Ez a kérdés valami análellenes csaj fixa ideája..?
Teljesen más dolog a kettő
- análisan megdugni egy csajt
- a prosztataizgatás.
Én magam szeretek análisan szexelni, de csk mint aktív fél, nővel.
Már ne haragudj de ez a legszexistább mocskolódó hozzállás a témához. Kéri a gonosz férfi és a szegény rabszolga nő megteszi, mert rá van kényszerítve.
Szexista minden irányban. Néhány azért elgondolkodhatnának mielőtt megnyilvánulnak.
Az én csajom és exeim imádták az anált, de sosem akartak nekem feldugni semmit és jól megvoltunk így. Erre mit lépsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!