Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Mi a reakció egy anál szex-es felkérésre?
Elvesztettem a szeretőm..de vissza szeretném szerezni a későbbiekben.
Engem nagyon izgat az anál szex...gondoltam megkérhetném hogy mutassa meg nekem milyen.Mindezt az eddigieknél szexibb,magabiztosabb módon..
Nektek mi lenne a válaszotok egy ilyen helyzetben,elfogadnátok a felkérést?
Közbeszólt valami, ami miatt nem lehetett, de ha felkínálod neki a seggedet, akkor már rögtön lehetséges lesz? Fúúú, ez eszméletlen gáz.
Ha mindig izgatott az anál, akkor eddig miért nem csináltátok? És mit vársz egy olyan kapcsolattól, ha a pasinak elege lett belőled, de ha engeded a seggedet, akkor vissza az egész, akkor ez egy jó kapcsolat...
Én nem tudnék egy baxható seggként gondolni magamra, de természetesen nem vagyunk egyformák.
Elvesztett szeretőt semmivel nem tudsz visszacsábítani.
Ha ment, annak oka van. Ha időlegesen ment, akkor nincs vége tehát lehet próbálkozni, beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!