Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bugajozsi78 kérdése:
Kerdesem a kovetkezo lenne . A FERFIAKNAK melyik felallas izgatobb a harmasban valo szexben? 2F-1L mert, hogy izgato a latvany ahogy a parjat kettesben kenyeztetik es ez oromet okoz a ferfinak is, vagy a 2L-1F amikor a ferfi az oromokben gazdagabb?
Figyelt kérdés
tobbes szex, gruppen, harmasban,2018. aug. 25. 12:09
21/22 Cuckold-Ffi36 válasza:
Mindkettő felállás. Most inkább a 2F+1L tetszene, ha lenne barátnőm.
22/22 anonim válasza:
2 nő és én. Esetleg három igen kancás csaj. Merthogy én meg igen kanos vagyok. Míg nőtlen voltam simán dugtam egymás után három nőt is felváltva. Nincs is jobb attól, amikor három nedvesen csillogó, éhesen tátongó punci is hívogatja a kemény rudamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!