Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ettől rossz ember vagyok, elítélnétek?
Nagyon önbizalom hiányos vagyok/voltam. Csúfoltak vertek + a lányok sem voltak velem túl kedvesek sohasem. Elég bunkó módon pattintottak le mindig. Többször voltam nagyon szerelmes de nem viszonozták sőt még direkt tört döftek belém. (Egyszer pl az egyik csaj akinél bepróbálkoztam fényképet küldött magáról és a pasijáról amint a farkát szorongatják és azt fűzte hozzá hogy neked ilyen soha nem lesz.)Előtte 6 éven keresztül próbálkoztam egy másik lánynál normális kapcsolatot kialakítani, csak hogy beszélgessünk, elmondjam az érzéseimet. Állandóan lehordott, szidott és többször letiltott. (mindegyik lány letíltott akinek elmondtam az érzéseimet) Ebből gondolom hogy nem vagyok valami helyes férfi. A Lányok sohasem néznek meg, vagy mosolyognak rám. (A személyiségem is visszahúzódó az eddigi élettapasztalataim miatt.)
A barátaim sorra váltogatták az egyéjszakásokat vagy hosszabb kapcsolatokat én meg még mindig egyedül voltam. (Aztán egyesek már gyereket is vállaltak, családot alapítottak.)
És most jön a lényeg: ezért én 20 éves koromban úgy döntöttem elmegyek prostihoz. Az elsőnél szinte sokkot kaptam hogy úristen megtörténik/ így történik meg. Nem volt túl jó élmény egyébként. Aztán elmentem még kb 5x ugyan oda meg kétszer máshova. (tudom nagy butaság) Gondoltam belejövök, lesz egy kis tapasztalatom. (de mind borzalmas volt, áradt belőlük az alkohol szag, szerintem enyhén defektesek is voltak.
Szóval iszonyatos kudarcélményeim vannak itt is. Úgy érzem bemocskoltam magamat és a lelkemet. (Egyébként az élet más területein is teljesen kiégtem, enervált vagyok, motiválatlan. Már nincsenek reményeim.) Csalódtam a szerelemben, az életben, magamban. Valahányszor eszembe jut gyomorgörcsöm támad. Nap mint nap újra és újra lejátszom magamban az eseményeket. Mindig arra jutok hogy akkor most még frusztráltabb lennék. Egyébként többet nem mentem, nem is tervezem. Iszonyodom az egésztől. Egyrészt úgy érzem túl van ez ragozva, ez a szexualitás másfelől meg megundorodtam tőle. Ha látok egy szép női testet és meg is kívánnám strandon pl. akkor is mindig ez jut az eszembe.
Kérdésem: Ha netalántán összejönne egy barrátnő és egyszer lelkiznénk vagy a múltról beszélgetnénk elmeséljem? Megértene? A fentiek alapján megértenétek? Elítéltek?
Vagy hallgassak róla jó mélyen örökre?
Most ettől én selejt vagyok? Rossz ember?
Napi nyomi.
Amúgy tényleg ne a facebookon ismerkedj. Sok a ribi és a normális pedig nem fogja komolyan venni a facebookos üzeneteket.
Amúgy meg ha ilyen véleménnyel vagy a nőkről akkor ne csodálkozz ha ők is ilyenek lesznek veled.
Látszik, hogy "ha nem szeret akkor egy büdös k***a" elvet vallod.
Amúgy meg: "Egyszer pl az egyik csaj akinél bepróbálkoztam fényképet küldött magáról és a pasijáról amint a farkát szorongatják és azt fűzte hozzá hogy neked ilyen soha nem lesz." Gondolkoztál már azon, hogy ne olyan csajoknál próbálkozz akiknek van pasijuk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!