Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez hiba volt? Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hiba volt? Ti ezt hogy élnétek meg nők/lányok, bántónak?

Figyelt kérdés
Barátnőmet kinevettem mert szűz, és ezt aktus ELŐTT mondta, egyáltalán nem beszélt róla én meg lehet hülyén reagáltam de kiröhögtem és otthagytan őt. Lehet nem így kellett volna, de nem számítottan rá és nen érten miért nem lehet elmondani egy ilyen dolgot. Nem is kerestem még, lehet nem venné fel.
2018. aug. 24. 00:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagytad ott? És mi ezen a vicces?
2018. aug. 24. 00:26
 2/22 A kérdező kommentje:
Az hogy 19 évesen én már elvartam volna hogy tapasztalt, és ki voltan akadva hogy miért nem lehet ezeket a dolgokat hamarabb elmondani, és akkor az ember rohadtul máshogy áll a dolgokhoz...
2018. aug. 24. 00:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, én elég hamar belecsöppentem a szex világába, és csináltam sok olyan dolgot, amitől anyám elsírná magát. Tapasztalt vagyok, és nyitott, de ebben az esetben azt kell, hogy mondjam, hogy nem a lány a hibás.
2018. aug. 24. 00:34
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az hogy 19 évesen én már elvartam volna hogy tapasztalt, és ki voltan akadva hogy miért nem lehet ezeket a dolgokat hamarabb elmondani,"

Mégis ki vagy te, hogy ilyen elvárásaid legyenek? Talán pont azért nem merte korábban elmondani, mert félt, hogy ilyen éretlen reakciód lesz.

Te tapasztalt lányt szeretnél, ő meg egy érett férfit, nem illetek össze.

2018. aug. 24. 00:40
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy bántó, ne legyél már egy mosogató szivacs érzelmi szintjén. Ha valakit kinevetsz és otthagyod, aztán nem keresed többet, az mindenképp rettenetesen megalázó (pláne, ha ez egy "kapcsolat"?). Talán az érezhetően túlzó, buta elvárásaid késztethették hazugságra/hallgatásra. Mindketten hibáztatok. Ha szereted a lányt, akkor kérj bocsánatot tőle minél hamarabb és próbáld visszaszerezni azt a kevéske bizalmát.
2018. aug. 24. 00:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy bántó volt.

Ha ezt magadtól nem fogod fel, akkor még nagyon éretlen vagy. Nem érdemled meg ezt a lányt. A minimum lenne, hogy bocsánatot kérsz tőle.

2018. aug. 24. 00:47
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem ez az esti provokatív kamu kérdés, igaz vannak ilyen se.gfejek.

Kérdező, nem szexpartner, hanem a barátnőd a leírásod szerint. Az ember az első előtt jobbára meg van szeppenve, lehet nála ez fokozott, mert még szűz ennyi idősen. Sajnos a bizalmába fogadott téged, és egy párkapcsolatban magától értetődő támogatást és támaszt várt tőled. Sajnálom szegényt, remélem nem áll veled többet szóba.

2018. aug. 24. 00:47
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hiba volt, azontúl pedig oltári nagy bunkóság. És mi lett volna, ha el sem mondja? Akkor szex közben röhögöd ki és hagyod ott? Tudod, én a barátnőd helyében felpofoztalak volna, és ott helyben szakítottam is volna veled.
2018. aug. 24. 00:49
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen szerintem valóban túlreagáltam a dolgokat, nem akartam annyira megbántani, a kérdést is ezért írtam, csak most azt sem tudom hogy egyáltalán fog-e reagálni, ti ilyen utan azonnal szakítanátok?
2018. aug. 24. 01:17
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

Én egy ilyen után szóba se állnék veled többet. De olyan szinten, hogy ha szembe jönnél az utcán, átmennék a túloldalra.

Bunkó vadbarom.

2018. aug. 24. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!