Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex kérdés lánytól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex kérdés lánytól lányokhoz?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még és tapasztalatlan. Sosem nyalt ki még senki és én arra nagyon is vágyok. Van egy pasi aki kinyalna. Ő tapasztalt eléggé... A kérdésem hogy nektek sikerült elélvezni amikor először nyaltak ki titeket? Esetleg tanácsok? Masztizni szoktam attól pár perc alatt sikerül elmennem. Köszi előre is.

2018. aug. 23. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerült elmennem, nem is kellett hozzá olyan sok idő. Lényeg, hogy legyél nyugodt és engedd el magad, így tuti sikerülni fog.
2018. aug. 23. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, lazíts, és gondolj arra, hogy milyen jó érzés és mennyire élvezed, így tutira el fogsz tudni menni :))
2018. aug. 23. 23:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)))
2018. aug. 24. 00:00
 4/4 he84 ***** válasza:
17%
Elsőre nem lehet általában elélvezni a nyalástól. Sok nőnek ez összetett és össze kell csiszolódnia az adott férfival. Részben rajtad múlik, részben meg azon, hogy az adott férfi mennyire ügyes, hogyan csinálja. Na meg idő kell neki, mire kitapasztalja hogyan jó neked. De ehhez kommunikálnotok is kell, irányítanod kell őt, hogy mi a jó, épp hogyan csinlja stb. Szóval ne éld bele magad, hogy majd az 1. és a 2. nyalástól elélvezel. Több alkalom is kellhet hozzá, elmondtam miért. Ám ettől még elélvezés nélkül is jó érzés.
2018. aug. 24. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!