Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy hétvégére párt cserélhetnétek egy barátnőtökkel, akkor megtennétek?
Nem.
A pasim számomra a legjobb pasi😀 De a barátnőm pasija is vonzó, tetszik. De nem cserélnék párt. Egyrészt mert a páromhoz fűznek erős érzelmi szalak, szeretem nagyon. Másrészt meg sztem akik ezt megtennek lehet, hogy egy barátságot buknanak rajta.
Igen,mi voltunk is ilyen helyzetben. Én egyutt éltem a pasimmal 2 éve és mikor a barátnőm összejött egy sráccal ő nagyon tetszett nekem. Először csak én csatlakoztam hozzájuk. Szexeltunk hármasban párszor. Kértem a párom,hogy legyen ott ő is. De azt mondta neki ez így nem megy. Így vetődött fel a párcsere.
Igaz,nem egész hétvégére,csak egy egy dugásra cseréltünk akkor még pasit többször. Ekkor külön szobákba elvonulva dugtunk egymás pasijával. Élveztük nagyon. Izgalmas volt,különleges,változatos.
A vége az lett,hogy a barátnőm jelenleg az én exemmel él. 2 gyerekük született és cuki család. Én az ő volt pasijával élek :D :D
A barátságunk töretlen,de legalább Kiderült,hogy neki az én exemmel vannak szuper szexuális élményei,nekem meg az övével :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!