Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban melóban mindenki szokott maszturbálni? Vagy csak néha néha?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 21:29
1/43 anonim válasza:
Még sosem csináltam, úgyhogy mindenki biztos, hogy nem.
2/43 anonim válasza:
Hát lehet maradi vagyok, de a munkahelyre én dolgozni járok nem a farkamat verni. Ráadásul furán mutatna, hogy ha a bánya közepén, vagy még bent az irodában kicsapnám. :D
3/43 anonim válasza:
Nyilván nem elélvezésig vagy hasonló, de ha éppen jól esik és van 1-2 szabad percem a mosdóban, akkor miért ne, bárhol.
4/43 anonim válasza:
Szexelni szexeltem már, de maszturbálni eszembe se jutott még.
N
5/43 anonim válasza:
Ja piszoárnál néha kiverem haverral.
6/43 anonim válasza:
Se suliban, se munkahelyen - se gyakran, se néha. Annyi más alkalmas hely van erre, miért pont ott kéne csinálni, ahová nem való?
7/43 anonim válasza:
Valahogy sose éreztem szükséget, hogy ezeken a helyeken rárántsak.
9/43 anonim válasza:
Én rendszeresen kiverem munkahelyen, meg suliba is sokat vertem, mikor még oda jártam.
10/43 anonim válasza:
Egyszer a suliban napköziben az egyik csaj odament a tanári asztalhoz matematika házifeladatot megvitatni tanárnénivel hátatfordítva az osztálynak, így a kerek fenekére csodás rálátást nyertem, oda is hajolt kényelmesen és így minden egyes idom gyönyörűen kirajzolódott. Nekem meg olyan szinten volt tele a puttony hogy nem bírtam magammal. Az volt a mázli hogy ha kácsongtan a székkel, akkor a falhoz támaszkodva némileg takarásba kerültem a többiek szeme elöl a leghátsó sorba a sarokba, és a csaj fenekét is láthattam, nem kellett hosszú rituálé, rá pumpáltam néhányat és eleresztettem a cuccot, fröccsent minden fele. Voltunk vagy 20an a terembe, mindenhol ült valaki, ugyhogy simán lebukhattam volna, de senki mégcsak nem is sejtett semmit. Vicces volt, jó kis emlék👍.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!