Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 cm, hosszú,3 cm széles pénisszel mihez kezdjek?
Ez is jó.
Keres barátnőt és szexeljetek!
Nekem is ekkora. Fél centivel hosszabb és szélesebb. Jobban kielégítem vele a barátnőm mint az exe tette egy 16-17 centivel. G pontot simán eléred vele, össze kell szokni a csajjal és kész.
Igen itt mindenki 20 van de a való életben nem.
21F
Éppen ellenkezőleg. Itt mindenkinek 3-3,5 centi széles és 10-13 centi hosszú. A való életben meg nem ez az átlagos.
De komolyan ez lesz a házi feladatod. Nézd meg az utóbbi ilyen kérdéseket és a számold a válaszokat! A kis frusztrációd miatt érzed azt, hogy mindenkinek 18-20-at ír. Hiába játszod, bizony neked is frusztrációid vannak. Akinek a tényleges átlag, vagy annak teteje van, az nem is nagyon mer írni ilyenekre.
Mellesleg kamu átlagok ide-oda, de egy elég nagy közvélemény kutatás szerint hosszra:
Ideal: 17,5-20,5
Very satisfying, but not ideal: 15-22,5
Satisfying: 14,5-24
Enjoyable: 12,5-
Átmérőben pedig:
Ideal: 15,6-16,3
Very satisfying, but not ideal: 14,4-16,9
Satisfying: 13,2-17,5
Enjoyable: 11,9-18
Azért a nők igényei fontosabbak mint mindenféle átlagot nézegetni. Persze a fentiben Kongótól kezdve minden országban megkérdezettet belevettek.
Ennél országspecifikusabb közvélemény kutatások szerint a nyugati átlag ideál 17 és 20 centi között van vastagságban és 5 centi körül széltében. Persze még itt is vannak eltérések országok között, nem csak globálisan nyers a kép.
2015-ös California University tanulmánya szerint a nők
75%-a mondta, hogy számít a méret(még a hossza is)
81% mondta, hogy jobb egy átlagos külsejű nagy pénisszel, mint egy jó külsejű kicsi pénisszel.
Szexet 61%-uk utasított vissza kis méret miatt
4% nagy méret miatt
35% mondta, hogy emiatt nem utasítana vissza.
75%-nak volt valamelyik exének a legnagyobb
25%-nak a jelenlegi
42% házas volt, 24% kapcsolatban és 34% volt szingli
Igazából feleslegesen sorolom. Mert eddig több 100000 nő mondta el a véleményét világszerte ilyen kérdésekre és szignifikánsan magasan jött ki az, hogy az ideális bizony az átlag felett van. E mellett a a kérdező mérete amúgy még az itt olykor linkelt egy-két statisztika szerint is átlag alatt van. Továbbá rengeteg más van, ahol nagyobbra is teszik az átlagot. Most lehetne linkelni rengeteg mindent, de nálunk amúgy 16/4 az átlag méret. Ha az embernek voltak kapcsolatai és beszélget másokkal, akkor ugyan ezt hallhatja megerősíteni.
Persze itt van néhány aktivista lányok és fiúk közül is, de a világon ez nem fog változtatni.
Ettől függetlenül lehetséges ilyen kis mérettel is örömet okozni, de ne hazudjunk! Nem könnyű. 170 centivel is lehet zsákolni, de 190 centivel enyhén szólva könnyebb
14-es Tudod a női hüvely hossza normál állapotban kb. 8 cm hosszú, izgalmi állapotban 15-16 cm. Vannak ettől rövidebbek és hosszabbak is ,de a legtöbb nőre a fennti méretek igazak. Ezért a nők többségének 16 cm-től felfelé fáj a szex, csak ezt ti férfiak nem hiszitek el mert olyan okosak vagytok hogy jobban tudjátok a női test működését és a nők igényeit mint mi magunk.
Abba az átlagba amit leírtál mint te is írtad globálisan benne van minden ország, az afrikaiak és az ázsiaiak is.
Kifejezetten a magyar átlag 13-16 cm között van.
Na ezt olvassátok el, van benne igazság.
Kérdező, én 164 centi vagyok, és nem vagyok se kiportolt, se jóképű. A farkam talán eléri a 13 centit, vagyis amikor megmértem, ezelőtt kb 50 évvel, annyi volt, a vastagsága se több 3,5 centinél.
6 nővel volt szexuális kapcsolatom, ebből 4-el sok évig tartott, nem eggyel 20 évig, kétszer nősültem. Egyszer se hallottam tőlük panaszt a méretemre. Ja, és nem vagyok gazdag, csöppet se, az autóm 14 éves...
A pszichológiában ismert jelenség az úgynevezett hárítás. A lényege, hogy valamiről nem veszünk tudomást, helytte esetleg egész mással magyarázzuk a helyzetünket.
Akinek valamilyen ok miatt nem sikerül párkapcsolatot kialakítania, megesik, hogy a péniszméretét okolja a kudarc miatt, elhárítva magától a valódi okot, okokat.
Létszükséglete lesz hinni ebben, mert különben be kéne látnia, hogy mondjuk rossz modorú, műveletlen, unalmas, stb., holott ezeken tudna változtatni, de munkával. Sokkal kényelmesebb a farokméretét hibáztatnia, mert azzal nem lehet mit kezdeni, viszont szánalmat kelthet maga iránt.
Ez odáig megy, hogy az átlag feletti méretét kicsinek állítja be, és extrém méreteket bizonygat minimálisan alkalmasnak.
Az ilyen emberrel nem lehet, de nem is kell vitatkozni, rá érvek nem hatnak, hiszen akkor dolgoznia kéne, és elveszítené a kényelmes, általa szánalomra méltónak hitt pozícióját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!