Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben először vagyok olyan kapcsolatban, amiben képes vagyok nem csak nyersen dugni, hanem szeretkezni is. Mi az oka?
Figyelt kérdés
Én lettem érettebb? Vele vágyom is rá, holott korábban leírhatatlanul taszított ez az összebújós lötyögés, sőt egyenesen ideges lettem tőle. Most először merem kimondaniy hogy szerelmes vagyok, pedig lassan betöltöm a harmadik x-et.2018. aug. 23. 10:55
11/13 A kérdező kommentje:
Esetleg megadjam a számat? Elmondod neki? Nem minden ember egyforma, örülj neki, hogy megszabadultál tőle, az én párom meg hopefully nem lesz olyan hülye, hogy 16 evét húzzon le mellettem, ha nem érzi jól magát.
2018. aug. 23. 13:16
12/13 anonim válasza:
Csak amikor valaki mentálisan beteg és te elkötelezted magad mellette akkor nem fogod kidobni mint macskát szarni hanem kitartasz mellette a rossz helyzetekben is. Ha van benned emberség.
Csakhogy amikor valaki belemegy egy ilyen kapcsolatba akkor még nem tudja hogy ez mivel jár, hogy Ő maga is sérül mentélisan a másik miatt. Azt hiszi hogy ő majd megoldja, majd segít mert szereti a másikat. Közben tönkreteszi önmagát is.
13/13 A kérdező kommentje:
Én nem várom el, hogy ő alkalmazkodjon a kattanásaimhoz. Párod az a fajta lehetett, aki kedvéért megmásztál egy hegyet, és cserébe egy lépést kértél tőle, ő meg arra se volt hajlandó, mert aznap épp sütött a nap. Az ilyen fajtán nem lehet segíteni, mert ő maga se akarja, az, hogy te bevállaltad az áldozat társat meg a te hibád, nem az övé. Aki 16 év alatt annyit hagy maga mögött, hogy a parjában rossz emlékek maradtak róla, az szenvedni akar, és a világot hibáztatni. A te döntésed volt ez az ember.
2018. aug. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!