Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha nem élvezem a nyalast?
Ne sumákolj! Mondd meg neki, hogy nem jó, nem élvezed.
Amúgy szerintem nem "normális" a jelenség. Én elég jól értem a "dolgomat", és mindenki nagyon élvezte eddig.
Egy kivétel volt... Neki nem volt csiklója.
Nem vicc! NEm csak én nem találtam meg, hanem ő sem, és nem is volt ott érzékeny. Megkérdeztem egy ilyen "webdokit", hogy lehetséges-e hogy hiányzik a csikló(vagy legalábbis annak "makkja") , és mondta hogy igen.
Természetesen az is elképzelhető, hogy rosszul csinálj a pasid. Csiklós maszturbálással el tudsz élvezni?
(2-es voltam)
Őszinteség. Ez a jó kapcsolat egyik alappillére.
Beszélj vele, de ne beszéld le róla teljesen. Inkább adj neki egy olyan esélyt ahol Te irányítasz. Ha semmiképpen sem élvezed, viszont Ő igen, szerintem engedd neki egy kis ideig (hiszen Őt ez izgatja), de aztán állítsd le.
Órákon keresztül olyat csinálni amiben nem leled örömöd, mikor a szex éppen a közös örömszerzésről szólna, szerintem butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!