Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok, ti ha fent vagytok szex közben nem érzitek kellemetlenül magatokat? Alulról lát a párotok, hurkák, esetleg nyomjátok őt.
Figyelt kérdés
Nem rosszindulatból, én is ilyen vagyok. És szeretnék felszabadultabb lenni szex közben de mindig ezek vannak a fejemben, hogy biztos agyon nyomom, alulról mekkorának tűnhet a hasam stb...2018. aug. 22. 16:06
1/3 anonim válasza:
Eddig minden pasi imádta, ha felül voltam. Ők így szexinek látnak, nyugi
2/3 anonim válasza:
Engem zavar a kinezetem , de szex közben baromira nem jut eszembe ,mim mekkora .
Akkor csak az érdekel élvezzem én is partnerem is a szexet.
Utana vissza jönnek a gátlásaim.
3/3 anonim válasza:
Nem érzem. Ilyenkor a hurkàim az utolsók amik eszembe jutnak. Ha kezdek nehéz lenni akkor szól és pózt vàltunk:) Amúgy ha alul vagyok akkor is duci vagyok meg felül is, semmi különbség:) Szeret , ez a lényeg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!