Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi miért ijed meg egy "perverz" lánytól?
Kölcsönössen??
Nekednincs prosztatád aranyom
Ez a kölcsönös láberotika tényleg elég árulkodó. De ettől független léteznek perverz lányok.
Én ilyen dolgoktól nem megijednék, hanem elborzadnék. Nagyon nem az én világom, így taszítana és az a lány is akinek ilyen vágyai vannak. Tehát nem illünk össze és ezért én ott be is fejezném. Én nem vagyok szadista és nem szeretnék alázni sem és én le is nézem aki arra vágyok, hogy megalázzák. Mazochistának se mondanám magam, bár egy bizonyos szintig van az ami beindít, de az sem alárendelt dolog. Mondjuk ha karmolják a hátam szex közben, vagy belemarkolnak a mellembe, vagy a karomba erőből, bár egy lánynak nincs erős keze, szóval az egy kicsit sem fáj. Nekem eddig fér bele a durvulás.
Lehet hogy nem akarja hogy a valagában turkálj.
Nem mindenki szereti ha a seggében nyúlkálnak a gyakorikérdéses emberkékkel ellentétben...
Mert nem ezt várná egy nőtől, vagy mert nem mer visszaalázni a hapsi.
Nekem viszont totál bejönne ez a témakör egy belevaló nőtől:).
Hányas lábad van? Sportolsz valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!