Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi miért ijed meg egy "perverz" lánytól?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsának mondanám magam amiatt, hogy szeretem a nem hétköznapi dolgokat szexben.Láberotika kölcsönösen, szeretek prosztata masszázst csinálni, alázni és fájdalmat okozni és kapni. Én úgy vettem észre, hogy ezektől meglepődnek és hátrálni kezdenek a pasik. Miért van ez? N2018. aug. 22. 08:07
2/18 anonim válasza:
Én nem ijedek meg ezektől, némelyik amit leírtál taszít és némelyik pedig vonz és van olyan ami szimplán semleges. Véleményem szerint egyébként a legtöbb pasi egyáltalán nem hátrálna ilyenektől.
3/18 anonim válasza:
Mert nem mindenkinek abnormális a szexuális igénye.
Bármilyen hihetetlen vannak olyanok akik nem perverzek.
4/18 anonim válasza:
Mert lehet hogy ez nem mindenkit izgat? Maybe?
Nem mindenki leli örömét abban ha fájdalmat okoz vagy okoznak neki, ugyanígy a prosztata masszázzsal és minden egyébbel.
Egy szokásos kapcsolat nagy része a szexualitásra épül, és ha ebben vannak nézeteltérések, akkor nagy eséllyel lesznek problémák és "hajszálrepedések" a kapcsolatban.
Nyilvánvalóan a szexkapcsolatban is így van...
5/18 anonim válasza:
Én nem hátrálnék meg ilyen lánytól, sőt... már egy ideje ilyet keresek, csak kevés az ilyen lány. Izgat minden ami különleges, a szado-mazo főleg, szintén mindkét oldal.
7/18 anonim válasza:
Hmmm. Nekem például bejön. De nem mindenki egyforma. Vannak akiknek nem.
8/18 anonim válasza:
Attól függ, milyen értelemben ijednek meg. Ha csak simán a szextől, azt nem nagyon értem, mert egy kalandnak, vagy szexkapcsolatnak tökéletes az ilyen. Viszont párkapcsolati szinten én is meghátrálnék szerintem, ha annyira nagyon perverz egy nő, mert mindig az járna a fejemben, hogy könnyű vérű is lehet biztosan, ha már ennyire szexmániás. Akkor is ez lenne a benyomásom, ha valójában nem így van.
9/18 anonim válasza:
Mert mondjuk nem mindenki számára vonzó a legbensőségesebb gyönyörben a fájdalom. Mert mondjuk nem mindenkinek a gyomra veszi be azt, hogy megalázza azt, akit szeret. Ezért van...
10/18 anonim válasza:
Azért szerintem mert ugye a való életben nem szoktak találkozni szexuálisan ilyen nyílt nőszemélyekkel, így természetesen megijednek. Én nem ijednék meg, csak meglepődnék illetve kíváncsi lennék hogy ezek miért tetszenek...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!