Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy tōrtént, mikor az első alkalommal nyeltétek le? Hány évesek voltatok, illetve azóta is lenyelitek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 06:31
1/17 anonim válasza:
Az első szex alkalmával ez is megtörtént, akkor még azt hittem, hogy ezt elvárja tőlem a barátom. Nem igazán tetszett, ezért hanyagoltam is egy ideig. Azóta néha van hozzá hangulatom, de sokkal jobban szeretem a mellemre, fenekemre.
2/17 anonim válasza:
“hogy tōrtént, mikor az első alkalommal nyeltétek le? “
Nyeltem egy nagyot
3/17 anonim válasza:
16 voltam az akkori barátomnak csináltam, furcsa íze volt de nem volt vészes.
4/17 anonim válasza:
Nekem természetes volt, hogy ez jár az orállal és lenyelem. Azóta is mindig igy csinálom.
5/17 anonim válasza:
14 voltam a jelenlegi baratomnak nyeltem le az elso szexnel es igen azota elvezhet a szamba ha akar
6/17 anonim válasza:
Torkomra élvezet félre nyeltem majdnem megfulladtam
21 éves voltam
Soha többet nincs az az Isten
Szar íze is volt
Számba mehet a cucc
De ha fegyvert tartanának a fejemhez h nyeljem le akkor se akkor inkább lőjenek agyon!!!
24N
7/17 anonim válasza:
17 éves voltam, mikor először szoptam, akkor le is nyeltem. Nem igazán az ízével volt bajom, inkább az állagával. De azóta is mindig lenyelem
8/17 anonim válasza:
16 voltam, a srácot 3 napja ismertem, külföldi volt, és nem akartam azzal zaklatni, hogy ne a számba, meg gondoltam, még úgyis van időm. Hát nem, pár perccel későbbe elment, meglepődtem, lenyeltem. Nem volt különösebb íze, de azután sokáig éreztem a számban, az tetszett. Azóta egyszer szoptam, de ott nem elmenésig, szóval akkor nem nyeltem le, amúgy lenyelném szerintem.
9/17 anonim válasza:
Kivertem neki, bekaptam, lenyeltem. Mit kell ezen mesélni? 14 voltam, és igen, azóta is lenyelem neki. 18/L
10/17 anonim válasza:
15 voltam az első barátommal, és azóta is lenyelem, de csak a páromnak! Alkalmi pasiknak sosem. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!