Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek milyen tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen tapasztalataitok vannak az idősebb pasikkal az ágyban?

Figyelt kérdés

Pozitív és negatív tapasztalatokat is leírhatjátok.

Valamint a férfiak véleménye is érdekel evvel kapcsolatban!

19l

2018. aug. 21. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Lassabban lehet befűteni, de nagyon sokáig van jó meleg az ágyukban!:)))
2018. aug. 21. 22:34
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

13 évvel idősebb férfivel voltam, és szuper volt minden. én 26, ő 39.

sokszor elélveztem egy aktus során, és ő végig figyelmes volt, figyelte mi esik jól és mi nem, életem eddigi legjobb szexuális élménye volt, felejthetetlen...

2018. aug. 21. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:

""Lassabban lehet befűteni, de nagyon sokáig van jó meleg az ágyukban!:)))"

Ezt nem ertem

El tudod magyarazni legyszi?

Több előjáték kell, viszont nagyon sokáig van hatása! (Ők már tapasztalatból is jobban gazdálkodnak az "erejükkel") Próbáld ki!

2018. aug. 22. 08:58
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

Feleségemnek volt egy rövid ideig egy idősebb szeretője fiatal korában. Elmondása szerint nagyon sok új dolgot mutatott és tanított neki szex terén amit természetesen egy fiatal srác nem tud, mert még nincs tapasztalata. Azon kívül semmi extra nem volt a pasi.

Jó volt a dumálója és tapasztalt volt, szeretőnek pár hónapig jó volt.

2018. aug. 22. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
13 évvel idősebb a párom, ő vezetett be a szexualitás világába is, nagyon pozitív a tapasztalatom, érti a dolgát, hatalmasakat szeretkezünk. 19/L 😃
2018. aug. 22. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon pozitív.. 20 évvel idősebb a barátom. Tapasztalt, sokáig bírja, domináns, és szexmaniás. Imadom.
2018. aug. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!