Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen tapasztalataitok vannak az idősebb pasikkal az ágyban?
Figyelt kérdés
Pozitív és negatív tapasztalatokat is leírhatjátok.
Valamint a férfiak véleménye is érdekel evvel kapcsolatban!
19l
2018. aug. 21. 20:57
1/16 anonim válasza:
szeretem a tapasztalatlan lányokat bevezetni, megmutatnia gyönyör lehetőségeit.
Odafigyelő, és türelmes vagyok. S a legjobb, amikor a lány a kezeim között élvez el.
41/F/Bp
2/16 anonim válasza:
Sajnos nincs tapasztalatom a jóval fiatalabb lányokkal kapcsolatban.
3/16 anonim válasza:
Jó tapasztalatom vannak. Korábban, egy nálam 13 évvel idősebb férfi segített felfedezni a testem, és meghatározni azt az igényt, ami a mai napig is fennáll.
4/16 anonim válasza:
Nekem csak pozitív, igaz én egy időben nagyon apakomplexusos voltam, úgyhogy 12-15 évvel idősebb pasiaim voltak kizárólag.
5/16 anonim válasza:
Engem is az idősebbek vonzottak mindig is. De sajnos, akivel lefeküdtem (+15), nagyon gyengén teljesített. De a velem egykorú is. Nem volt ebben szerencsém.
6/16 anonim válasza:
Miért szeretik futtatni saját magukat a ferfiak az ilyen kérdéseknél?
Hogy ő így meg úgy milyen jó kan bika nő csak élvez és élvez
Sok mindnet lehet mondani ,előadni, hamukazni
7/16 anonim válasza:
Csatlakozok az első hozzászólóhoz. Én is ilyen vagyok. 45. évesen sok fiatal lányt juttattam el a csúcsra. A legutóbbival 3. évig voltam együtt. Ő 19. volt.
8/16 anonim válasza:
40 felettiek a kukába valók,keress egy 25-30 körüli pasit,ők még érnek valamit.
10/16 anonim válasza:
Remélem összejön egy fiatal lánnyal és rendesen kielégíthetem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!