Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, ha egy pasi csak szexet akar?
Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 13:01
2/18 anonim válasza:
Így van, ahogy az első is mondja. Nincsenek ilyen titkos pasis jelnyelvek meg kódolt üzenetek, amiből ki lehet ezt következtetni.
3/18 anonim válasza:
Ha megkerdezed, nyilvan nem lesz oszinte, mert tudja, hogy akkor nem jon ossze neki, es sokan inkabb hazudnak... Amugy tapasztalatot kell szerezni (sajnos negativat is), hogy ki tudd szurni.
4/18 anonim válasza:
Ja, mert a legtöbben be is vallják, nem? Mondom ezt úgy, hogy ffi vagyok.
5/18 anonim válasza:
Max az értelmi szintjéből.
Ha hülye, akkor lebuktatja magát, mielőtt megdugott volna
Ha okos, akkor már árkon-bokron túl lesz, mire meg tudod. Ráadásul a te pinád is ki lesz neki pipálva.
7/18 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogja az igazat mondani vagyok már annyira tapasztalt. Csak hitegetni fog
2018. aug. 21. 13:38
8/18 anonim válasza:
Hogy nem érdekli az életed, az érzelmi világod, az álmaid, viszont a külsődet állandóan dicséri.
9/18 anonim válasza:
a kérdés, hogy mennyire veszed észre a hazugságot. sokan nem veszik észre még az óriási füllentéseket sem, addig amíg azok jól esnek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!