Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Draco Malfoy meleg, azért piszkálta szegény Hermionét? Mindig is gyanús volt a fizimiskája.
Nem meleg volt, szimplán egy rasszista primitív bunkó. Hermionénak ugye muglik voltak a szülei, Malfoynak meg az egész családja megszállott "aranyvér-mániás" volt (rasszista magyarul), azért gúnyolta folyamatosan.
"Egy ilyen csajnál egy heteró fiú inkább nyomulna." - Ami azt illeti, szerintem az történt hogy Hermione szerepére túl szép színésznőt válogattak be, mert a könyv alapján nem emlékszem hogy annyira kiemelkedően extra jó csaj lett volna hogy zsongták volna körbe a csávók. Sőt szerintem sokan furcsán néztek rá a tudálékossága miatt. Persze, ott volt Krum meg az a nagyképű pasi a 6. részben, de szerintem ez 7 tanév alatt nem számít kiemelkedőnek, másnak is volt 2-3 kapcsolata. Potterrel is végig friendzone volt. :D
Szóval nem, szerintem Malfoy egyáltalán nem volt meleg, de tényleg nem szerette Hermionét, persze nem a személyisége vagy a külseje miatt hanem mert rasszista volt családostul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!