Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteges az hogy inkább nem szexelek férfival, nem is randizom hogy meg véletlenül se legyek terhes? Nagyon nem szeretnek gyereket
Figyelt kérdés
Rettegek hogy védekezés mellet becsuszna
Rengeteg ilyenről hallottam már
Inakbb nem szexelek csak ne legyek terhes
2018. aug. 20. 16:25
12/21 A kérdező kommentje:
#11 ha nem kellek a kuytanak sem hat nem kellek
Szerencsére soha nem voltam kapcsolatfuggo
2018. aug. 20. 16:54
13/21 anonim válasza:
Ha a kérdésből nem lett volna világos, a válaszaidból most már az: igen, beteges a viselkedésed.
14/21 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok, csak férfiban. Rendesen kerülöm a nőket, nehogy becsússzon egy gyerek, és fizetnem kelljen gyerektartást, mint bátyámnak.
31/F
17/21 anonim válasza:
Az igaz hogy legtöbben nem érik be az orállal de ha fogamzásgátló mellett óvszert is használtok akkor tényleg nagyon kicsi az esély. Hozzáteszem részben megértelek, hasonló félelmeim voltak nekem is de nyugodtabb vagyok dupla védekezéssel.
18/21 anonim válasza:
Kedves Lina !
Így nem fog fennmaradni a génállományod, de nem is kár érte.
19/21 A kérdező kommentje:
Nem is akarom hogy fennmaradjon a génállományom mert nem szeretnek szülni
Nem tudom mi az a Lina de nem én 😀😀
2018. aug. 20. 21:34
20/21 A kérdező kommentje:
*ki
2018. aug. 20. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!