Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges hogy ezért lettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy ezért lettem mazochista és szub beállítottságú?

Figyelt kérdés

Általános iskola 6. és 7.osztályban nem ülhettünk tetszés szerint,hanem emfiúnak lánymellett kellett ülnie.És engem a lány padtársaim folyamatosan vertek.Az egyik pl.vonalzóval csapott a körmömre,a másik fejbe szokott csapkodni.

Lehet hogy ők okoztak bennem egy traumát,ami miatt ez egy fétis lett és most is azt akarom hogy kínozzon egy csaj?

2018. aug. 19. 23:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Általánosban nem piszkáltam senkit,maguktól vertek.

Egyszer gimiben egy haverom idegesített egy csajt és a csaj jól megverte.Kipróbáltam én is,hátha engem is megver,de engem nem bántott

2018. aug. 20. 00:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. De nyilván nincs belőle végzettségünk. :) Keress fel egy pszichiátert!
2018. aug. 20. 03:54
 13/21 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem ne halgass a sok szakértőre, hanem fordulj egy szakemberhez, pszichológusnak hívják.

Igaz, nem ingyé van mint a gyk, viszont felelősséget vállal azért, amit megállapít...

2018. aug. 20. 06:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, könnyen lehet, ismerek egy ilyen valakit, akinek hasonló beállítottsága van emiatt. Pszichológus segíthet, de lehet, hogy ha egyszer kipróbálja ezt az ember keretek közt, akkor rájön, hogy nem is olyan jó dolog.
2018. aug. 20. 13:18
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Sima fétis, mi a francnak forduljon szakemberhez? Ez még nem klinikai eset. Akkor kéne szakemberhez fordulnia, ha halálra akarná veretni magát vagy ilyesmi.
2018. aug. 20. 15:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen,minek menjek pszichiáterhez ezért?
2018. aug. 21. 02:38
 17/21 anonim ***** válasza:

nem hiszem h traumát okozott mert valszeg már akkor is élvezted ha megaláz vagy fájdalmat okoz egy lány.

mert azt, h nem ütünk meg lányt, ez felnőtt férfiként alapszabály, de általános suliban ki volt az a hülye aki ezt betartotta? ha egy lány rugdosott v vmi olyat taszítottam rajta h a fal adta neki a másikat. ha túljárt az eszemen akkor én 10xesen visszaszivattam.

pedig én is pont ilyen szubmisszív vagyok. valószínűleg ez a szivatás, verekedés már akkor is a kiprovokálása volt, h a lány kerekedjen felül, anélkül, h kiderüljön számára, h ezt én élvezem (sajnos akkor még nem tudtam ez nem a világvége).

de volt h elértem h fél napra bezárjon egy kány osztálytársam egy szűk sötét szertárba és egyszer meg is kötözte a kezemet. illetve, megalázott mások előtt sokat.

2018. aug. 21. 20:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Rengeteg ember ilyen,mint a Kerdezo! Ne fordulj szakemberhez.

Meg fogod talalni a megfelelo noket hozza.

N

2018. aug. 23. 00:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha feltételezésed van traumáról az csak jobb megnézetni nem?
2018. aug. 25. 17:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Inkább élmény volt,mint trauma
2018. aug. 26. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!