Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy ezért lettem mazochista és szub beállítottságú?
Általános iskola 6. és 7.osztályban nem ülhettünk tetszés szerint,hanem emfiúnak lánymellett kellett ülnie.És engem a lány padtársaim folyamatosan vertek.Az egyik pl.vonalzóval csapott a körmömre,a másik fejbe szokott csapkodni.
Lehet hogy ők okoztak bennem egy traumát,ami miatt ez egy fétis lett és most is azt akarom hogy kínozzon egy csaj?
Általánosban nem piszkáltam senkit,maguktól vertek.
Egyszer gimiben egy haverom idegesített egy csajt és a csaj jól megverte.Kipróbáltam én is,hátha engem is megver,de engem nem bántott
Szerintem ne halgass a sok szakértőre, hanem fordulj egy szakemberhez, pszichológusnak hívják.
Igaz, nem ingyé van mint a gyk, viszont felelősséget vállal azért, amit megállapít...
nem hiszem h traumát okozott mert valszeg már akkor is élvezted ha megaláz vagy fájdalmat okoz egy lány.
mert azt, h nem ütünk meg lányt, ez felnőtt férfiként alapszabály, de általános suliban ki volt az a hülye aki ezt betartotta? ha egy lány rugdosott v vmi olyat taszítottam rajta h a fal adta neki a másikat. ha túljárt az eszemen akkor én 10xesen visszaszivattam.
pedig én is pont ilyen szubmisszív vagyok. valószínűleg ez a szivatás, verekedés már akkor is a kiprovokálása volt, h a lány kerekedjen felül, anélkül, h kiderüljön számára, h ezt én élvezem (sajnos akkor még nem tudtam ez nem a világvége).
de volt h elértem h fél napra bezárjon egy kány osztálytársam egy szűk sötét szertárba és egyszer meg is kötözte a kezemet. illetve, megalázott mások előtt sokat.
Rengeteg ember ilyen,mint a Kerdezo! Ne fordulj szakemberhez.
Meg fogod talalni a megfelelo noket hozza.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!