Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szűz vagyok, de a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szűz vagyok, de a párommal még nem pettingeltünk, attól még megpóbálkozhatunk az első szexszel?

Figyelt kérdés

Mindketten felnőttek vagyunk már,neki már volt több kapcsolata és tapasztalata is van,nekem viszont ő az első,szexuálisan.4 hónapja vagyunk együtt,nem találkozunk minden nap,de amikor igen,akkor csókolózunk,simogatjuk egymást,sokat beszélgetünk,stb,de konkrét ujjazás,nyalás,vagy egyéb kielégítési forma még nem volt sehogy.

Lefeküdhetek így vele, minden "előkészület" nélkül?

Szóval egyből szex.

2018. aug. 19. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Finnyás? Hány évesek vagytok? Ha nem szeret nyalni, csinálhatja kézzel is. Ettől még megismerheti a testedet, és ki is elégíthet. Egyáltalán próbálja elérni hogy élvezd, vagy csak ígérgeti, hogy bedugja és jó lesz? Mert ha az utóbbi, akkor a helyedben átgondolnám, hogy mennyire vagyok fontos neki, és tényleg egy ilyen alacsony szexuális kultúrájú emberrel akarom-e először megtapasztalni a szexet.
2018. aug. 20. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem előtte fél óráig simogatott és ujjazott, először egy ujjal, aztán kettővel. Ennyi előjátékot igazán rászánhatnátok...
2018. aug. 30. 00:07
 13/13 A kérdező kommentje:

35 éves.Egyrészt alapjáraton nem egy szexuális beállítottságú,a munkája nagyon lefoglalja és inkább a munkája az,ami érdekli.Másrészt félénk típus(csak szex

terén!Illetve nincsenek vad vágyai...csak normál szex).

Harmadrészt egyik volt barátnőjével sem vitték túlzásba.Megvoltak az "alapok" heti kb 2 alkalommal és kész.Pedig volt pár barátnője és egy éjszakás kalandja is.Egyszerűen nem izgatja annyira a szex.

2018. aug. 30. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!