Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gombás fertőzésem van és szexelek egy fiúval óvszer nélkül, akkor mennyi az esélye hogy elkapja?
Figyelt kérdés
Nem vagyok párkapcsolatban így sűrűn szexelek más-más férfiakkal. Általában gumival, de volt hogy nélküle, és sajna gombás lettem. Van egy exem aki le akar velem feküdni, mondtam neki hogy mi a bajom, de azt mondta hogy utálja az óvszert és ne aggodjak, úgyse kapja el. 24/L2018. aug. 19. 17:09
11/14 anonim válasza:
Ez szerintem egy provokatív kerdes, de válaszolok hátha csak hülye vagy.
Természetesen elkaphatja még gumival is. De ez már nem a mi bajunk :)
12/14 Bence_ válasza:
Te mit kapsz el tőle gumi nélkül?
13/14 anonim válasza:
Egyrwszt undoritoak vagytok, masreszt meg tuti, hogy kamu, mert akinek volt mar huvelygombaja az szerintem pontosan tudja, hogy az utolso gondolata ilyenkor az embernek a szex. Csak minel elobb szabadulni akar a fajdalomtol meg a kinzo viszketestol. Amikor azt a pici kupot felrakod is ossze tudnad magad hugyozni a fajdalomtol, nem hogy meg megkurasd magad az exeddel.
14/14 anonim válasza:
Az exednek üzenem: a nő olyan, mint a pizza. Jobb a húsos, mint a gombás.
Egyébként kinyalni nem akar? Az is jó móka lenne, ha ennyire nem zavarja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!