Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta?
Mondjuk ha 16 éves korod óta. Hat év 8 partner. Nem igazán volt hosszútávú kapcsolatod? Vagy egy hosszú után vetetted bele magad a dugásba?
Szerintem amúgy sok!
1. Sokan szeretik megmondani hogy mások hány partnerrel hányszor hol mikor stb... Rohadtul semmi közük hozzá!
2. Nem az számít hány volt, hanem hogy jó volt-e, nyertél-e a dolgokon tapasztalatot vagy önismeretet stb.
3. Akit az érdekel hogy hány emberrel voltál az nem tisztel téged mint nőt vagy embert. Használati tárgynak néz akként méri az értéked és ha sokan használtak akkor kopott vagy és semmit sem érsz nekik de ha szűz vagy akkor vadi új és értékes vagy... Sose érdekeljen az ilyenek véleménye!
Szerintem ez tök normális. Az szokott zavarni ha valakinek csak egyvalaki volt az életében. Annak a csajnak aztán semmi tapasztalata nem szokott lenni. Se kapcsolatokban se szexben se a férfiak terén... Persze azzal sincs gond de inkább legyen tapasztalat ha lehet.
35F
Nekem egy kérdésem lenne a csoporthoz:
Ha valaki 10 partnerrel sexel vagy 10szer ugyanazzal ott mi a különbség?
Darab az darab. Akinek 1 partnerrel folyamatos kapcsolata van az szerintem többet csinálja mint akinek több partnere van/volt az életébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!