Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mik az elvárásaitok az ágyban?
Mitől lesz csodálatos a szex? Milyen póz, ami a legjobb? Hogy/hová szerettek leginkább élvezni?
Olvasgattam a kérdéseket itt GYK-n és végül úgy döntöttem, hogy felteszem ezt a kérdést, hátha rendszerbe tudom foglalni azt a rengeteg érzést, ami elfogott...
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld pacsi! :)
Igen, hasznosak voltak a válaszok, és reménykedtem, hogy az egyszerű kérdésbe azért belebonyolódtok :D
Öröm volt olvasni, hogy Nektek sem csak annyi a szex, hogy "had rakjam be minden nyílásba, oszt' jóvan".
Nőként nekem is nehéz lenne pontosan megfogalmazni, hogy mi a lényeg, bár most azért sokat rágódtam rajta, szóval én is le tudnám írni, de én se két szóval. :)))
Még egyszer köszi! :)
Én kíváncsi lennék a rágódás eredményére, még ha nem is két szó :)
5-ös voltam.
"Mitől lesz csodálatos a szex?"
Szőrös punci.
"Milyen póz, ami a legjobb?"
Misszionárius, egymás szemébe nézve.
"Hogy/hová szerettek leginkább élvezni?"
Kezébe / lábaira / popsiba.
Kérdezd azt hogy a férfiaknak milyen autó kell... stb.
Kapni fogsz ezer különböző választ. Ami nekem kell az másnak nem kell és fordítva.
35F
Utolsó teljes mértékben igazad van, de ettől még lehetek kíváncsi :)
Hát, megpróbálom rövidre fogni :) bár nem fog menni :D szemelvényeket írok, úgy könnyebb.
Az, hogy mi a jó a szexben függ az adott érzelmi állapottól (arra vágyom, hogy szeretgessen, de legtöbbször arra, h keményen dugjon meg), a személytől, a helyszíntől...
Pl imádom, mikor az aktuális partnert leszopom és látom, ahogy elgyengül. Szopni egyébként is szeretek, nem csak ezért, hanem ezért is :D
Imádom, mikor kinyal, és feje a lábaim között és én szoríthatom a fejét a puncimhoz...
Amikor megdug és úgy érzem, ez az igazi beteljesülés, mikor bennem van és kitölti a hüvelyem.
Akkor tudom, hogy jó a szex, ha királynőnek érzem magam, ha akkor úgy gondolom, hogy én vagyok az igazi főnyeremény, a nők között a NŐ - mert ott van mellettem (és bennem) az, aki a férfiak között a FÉRFI, az én "királyom", az én főnyereményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!