Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kikötözős szex utáni vágy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikötözős szex utáni vágy nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon fura ha egy nő ilyenre vágyik?
2018. aug. 18. 21:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Addig jó míg ki nem próbálod utána semmi extra.

Önmagad lelki komplexusainak feszegetese calami nem stimmel benned vagy csak sima agymosott vagy. Tudod média internet

2018. aug. 18. 22:21
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Igen sokszor ez is sokszor valami elfojtott dolog miatt van😊 vagy kiskori trauma, amit így dolgoz fel az agy. Esetleg nem is kiskori, csak vágy az iránt, hogy ne te irányítsa valamit, ne kelljen gondolkoznod, döntést hoznod stb. Vagy ha fenekelés tinédzser is szeretnél, akkor lehet ilyenhez semmi köze, egyszerűen a fájdalom, és az élvezeti inger sokaknál annyira közel van egymáshoz, hogy az egyik kiváltja a másikat.
2018. aug. 18. 22:33
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Egyaltalan nem 😁

18/L

2018. aug. 18. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben semmi "elfojtott" izé nincs a háttérben. Vannak, akik szeretik, ha "ledominálják" őket az ágyban, a kikötözés annak egy szélsőségesebb verziója.

Pontosan az a kettősség lehet benne izgató, hogy miközben teljesen alávetem magam a másiknak, mégis biztonságban vagyok, és ami történik, az jó.

Akit ért valaha valamilyen szexuális abúzus, az egész biztosan nem vágyik ilyesmire.

2018. aug. 18. 23:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Vannak devianciák, amik már elfogadottabbak. Mellesleg mi a gáz? Ki dönti el, mi a normális és mi a gáz?

Csináld azt, ami jól esik és minden fél beleegyezett. A többi nem lényeges.

2018. aug. 18. 23:32
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

Valóban csináld azt ami jól esik ebbe senki nem szól bele. De ne a neten érdeklődj arról hogy ciki-e vagy sem ha egyszer úgyis kipróbálod. Minek van szükséged a külaő vissza csatolásra?

Ki dönti el mi a normális? A kikötözés manapság reneszánszát éli úgy kb 5 éve igen és ez okés. De ha nekem a mániám a széklet evés esetleg vérben fekvés az már nem normális? Mivel jobb kikötözve lenni miközben rád dobják a cigicsikket esetleg rugdossák a szerszámot?

El van lazulva a társadalom erkölcsileg nagyon sok párt látok akik látszólag boldogok de közben mesélik hogy dugnak félre míg a másik nem tud róla...ez rendbem van?

Tizenévesek kérdezgetik megcsalás_e ha azonos nemüvel a buliban kavartak...ez normális?

A magyar közerkölcs a cipőm talpa alatt van látványos a romlás az elmúlt néhány évben....

2018. aug. 19. 01:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Főleg az ilyen oldalakon rossz a helyzet, de leírtam már máskor is hogy miért. Mert az anonim oldalakon az internet pöcegödre gyűlik össze!
2018. aug. 19. 03:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz!
2018. aug. 19. 10:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Sok csajom vágyott rá. Ha ez kell én kikötözlek. :D

35F

2018. aug. 20. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!