Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám meghülyült? (szűz lány tèma)
Figyelt kérdés
18 éves koromig nem akarta, hogy pasizzak. Majd hajrá, azóta nyaggat, hogy mikor állítok már haza valakivel. Most 22 vagyok, szóba jött a téma és mondta, hogy mindegy már ha nem jön a szerelem, akkor majd csak úgy odaadod valakinek magad.
Én szoktam látni mikor viccel, ez most nem úgy tűnt...
2018. aug. 18. 16:12
11/22 anonim válasza:
Anyád nem hülyült meg!
Nem azt kéri tőled, hogy dugasd magad rommá, hanem csak annyit, hogy legyen egy viszonylag normális partnered.
Szerintem meg te hülyültél bele abba, hogy 22 évesen még dugatlan vagy - öreglány...
13/22 A kérdező kommentje:
#11 😂😂😂
köszi, ez igazán kedves :)
2018. aug. 18. 17:32
14/22 anonim válasza:
Én visszakérdeznék, hogy milyen volt a legutóbbi közösülése a férjével, és mikor volt, oráloztak-e előtte? Aztán ha nem kap levegőt, rákérdeznék, hogy lehet a szexuális élet magánügy, és senkinek semmi köze hozzá? Aztán otthagynám.
15/22 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg, hogy ha már nem szerelmes az apádba, akkor csak úgy, oda szokta adni magát bárkinek? Mert ezzel tök sokat kereshetne is!
16/22 anonim válasza:
14-15: ugye te meg vagy győződve arról hogy nagyon okos és szellemes vagy?
17/22 anonim válasza:
16: Egyik sem vagyok. Inkább frusztráltnak, és dühösnek mondanám magam, amiért ilyet mond egy anya a gyermekének.
18/22 anonim válasza:
Én bosszút állnék a helyedben azért, mert tönkre tette az életed és még téged néz h*lyének. Kezdenék egy új életet azt otthagynám őket végleg magukra. Ha nem törődtek veled, te se törődj velük. Ne foglalkozz vele mit mondanak. Úgyis csak magukra gondolnak. Eddig is csak kihasználtak.
19/22 anonim válasza:
Unokázna mi? Ja, azzal is csak még jobban a szüleidre lennél szorulva és akadályozna az önállóvá válásban. Az önállósulásodat akadályozták idáig is a pasizás tiltásával. Aztán a gyerekedet is ellened nevelnék. Kihasználva, hogy el kell tartanod, vagyis nem tudsz sokat vele lenni.
20/22 anonim válasza:
Nekem ez egészen fura. Hasonló cipőben járok, mint te, nem a szülőkkel kapcsolatban és lehet, hogy ez butaság, de én nem találtam olyat, akibe hu de nagyon szerelmes tudnék lenni, megbízni és le is feküdni vele. Gyerekként huzamosabb ideig molesztáltak, ezért ez a bizalom téma az esetmeben bonyolult, de nem életem legnagyobb szerelmét keresem. Hanem valaki olyasvalakit, aki fejben rendben van és szimpatikus számomra. Néha megingok a dologban, mert azért a vágy meglehetősen erős, de utána visszajön, hogy nem fogom elveszíteni a szűzességem akárkivel. Apám egyedül nevelt fel és nem ő volt a molesztálom, hanem egy családi jó barát. Szóval ő is tud mind a molesztálásról, mind a szűzességről és szerinte is butaság lenne valami random pasival összefeküdni, arról nem beszélve, hogy az első alkalom maradandó. Meg valahogy lehet, hogy ez egy túlidealizált kép, de egy olyan férfit keresek, akit kedvelek és akinek a társaságában jól érzem magam és ezt valahogy eddig nem sikerült megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!