Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha felhozom egy nőnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felhozom egy nőnek, hogy használjunk segédeszközt is akkor ebből miért az a reakciójuk, hogy tárgyiasítani akarom őket?

Figyelt kérdés
Honnét ez a beidegződés, hogy minden amit a pasi plusz ötletként dob fel a közös élvezetek érdekében az csak és kizárólag az ő (vagyis a nő) megalázására és tárgyiasítására történő cselekmény volna?

2018. aug. 18. 15:26
1 2
 11/18 he84 ***** válasza:
38%
Igaza van a 10-es válaszolónak. Ha az adott nő nem szeretne segédeszközöket dugni magába, vagy egyéb módon használni, akkor ne sértődj meg és törődj az aktuális vágyaival! A kényszer nem jó sose, te talán benne lennél olyanban, amit csak a nő akar veled, de te nem és soknak, kényszernek éreznéd, amire nem vágysz? Vélhetően nem tetszene neked se, nem árt jobban belegondolni a dolgokba fordított esetben.
2018. aug. 18. 19:27
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nem lenne probléma, én élvezném, ha a férjem ilyen ötlettel jönne.
2018. aug. 18. 20:24
 13/18 A kérdező kommentje:

11, Természetesen nincs igaza az előtted válaszolónak, hiszen egy nemlétező dologra reflektált.

Ha valamelyikőtök figyelmesen elolvasta volna a kérdést akkor tudná, hogy miért volt korlátolt a 7-es válasza és ennek fényében miért érthetetlen a 10-es válasz.

A segédeszközöket egyrészt nem csak nő, hanem férfi is használhatja. Továbbá a segédeszközök java külsőleg is jól használható.

Tényleg nem értem ezt a makacs már már dogmatikus hozzáállást, miszerint csak és kizárólag a másik testének kizsigerelésére irányulhat és negatív lehet az ha rendelkezünk bizonyos szexuális fantáziával és kreativitással.

2018. aug. 18. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

1. Mert prűd nőkkel volt dolgod.

2. Mert nem vagy kellőképp kigyúrt jóképű macsó, akinek fent nevezett prűd nők még fizetnének is azért, hogy egy órácskára tárgyiasítsa őket, de úgy, hogy abba szomszéd ház is beleremegjen.

2018. aug. 19. 04:50
 15/18 he84 ***** válasza:
0%
Én figyelmesen elolvastam a kérdésedet az infókkal kérdező, ám ott egy szó nem esik arról, hogy te használnálilyen tárgyakat magadon, hanem inkább a nőkre tértél ki. Kár utólag azzal jönnöd, hogy magadra is gondoltál ilyen téren, mert nem igaz. És de, igenis igaza van a 10-es válaszolónak, mert még mindig nagyon úgy néz ki, hogy rá akarod venni a nőt ezek használatára és sajnos nem érdekelnek téged a nő valódi vágyai. Nem mindenki vevő erre, fogadd el! Legfeljebb akkor csak magadon használj ilyeneket, az már a te dolgod, de hogyha a nő nem szeretné ezt önmagával, akkor hagyd békén ezzel! Látszik hogy a nő alig érdekel téged,...
2018. aug. 19. 15:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Felesleges erőlködnöd, teljesen más nyelvet beszélünk.
2018. aug. 19. 15:48
 17/18 he84 ***** válasza:
0%
Nem így van, csak te nem érted meg és csak a saját vágyaid számítanak.
2018. aug. 19. 16:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Megkértelek valamire.
2018. aug. 19. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!