Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Szoktatok masztizáshoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quadrant kérdése:

Lányok. Szoktatok masztizáshoz valamilyen "segédeszközt" használni?

Figyelt kérdés

Arra lennél kíváncsi mivel szoktatok (már aki szokott) masztizni, illetve mi volt a leg extrémebb dolog amivel magatokat kényeztettétek? Írd meg kérlek hány éves vagy. Köszönöm.

Szép napot mindenkinek.

2018. aug. 16. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Néha vibrit meg dildót, de általában elég az ujjam is.

37/N

2018. aug. 16. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Dildó vagy vibri (rezgős funkció nélkül). Régebben, 14-17 éves korom között Avonos parfümre húztam gumit.:D Majd 17 évesen bemerészkedtem egy szexshopba venni ilyesmit.

25n

2018. aug. 16. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem
2018. aug. 16. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Idáig dildót, de a héten érkezett meg a léghullámos csiklóizgatóm. Valami brutálisan jó. 1 perc és elélvezek :)
2018. aug. 16. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem

Elég az ujjam

2018. aug. 16. 14:51
 6/8 Koma22 ***** válasza:
#4 es ez a womanizer?
2018. aug. 16. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedvesemnek satisfyer pro-t vettem (az is léghullámok) jóval olcsóbb mint a womanizer és tökéletes. 1-2 perc. Aki sokat tud élvezni egymás után, vagy aki nehezen élvez el ,esetleg nem szeretik a hosszas masztit azoknak tökéletes
2018. aug. 17. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 igen ☺️
2018. aug. 17. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!