Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre, hogy a lányoknak legtöbbször barnák a kisajkai, illetve a puncija körül, miért lehet ez?
Ezt a kérdést már feltetted kérdező augusztus 14-én, ismerős volt és visszanéztem, stimmel. Nem értem, miért kérdezted meg ugyanazt kicsit másképp. Itt van a kérdésed, amiről beszélek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Az nem barna, hanem inkább szürke. A legtöbb lánynak genetikailag szürke, vagy sötétszürke ott. Nekem is sötétszürkék ott lent az ajkaim. A 2-es és a 7-es válaszoló pedig eléggé ostoba, már bocsánat. Nem az igénytelen és többször megdugott lányoknak olyan csakis, ez egy baromság,...! Én rendszeresen fürdök, mosakszok ott lent is, nem voltam megdugva sokszor, mégis sötétszürkék ott lent nekem a kisajkaim. Csak mert ő eddig csupa rózsaszín nunival találkozott, nem azt jelenti, hogy csak olyan van alapból és hogy csak az a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!