Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A pénisz kinézete jobban számít számotokra, mint a hossza?
Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 18:34
1/7 anonim válasza:
Nem. A vastagság jobban számít.
Napiméret után napiszépség.
Mert nincs nap #napidörrentő nélkül.
2/7 anonim válasza:
Én meleg srác vagyok, csak azért válaszolok mert szerintem a melegek is hasonló szempontok alapján értékelnek egy farkat mint a lányok.
Szerintem a vastagsága és a kinézete jobban számít mint a hossza.
3/7 anonim válasza:
Hát ez egy nehéz kérdés. Inkább a kinézet, de mindkettő fontos.
4/7 anonim válasza:
Ha fontos lenne válaszolni akkor a kinézete. De inkább a vastagság a mérvadó, bár Eddig még nem találkoztam olyan pénisszel ami nem felelt volna meg számomra. De ha szeretem az illetőt nem a pénisz mérete lesz a legfontosabb
6/7 anonim válasza:
Ha a kinézete számítana, soha nem szexelnék.
7/7 anonim válasza:
Inkább a vastagság de az sem hátrány ha szép a pasi pénisze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!