Normális a kisfiam kukijának kinézete?
Hali!
˙
Kezdjük ott,... alapinfók.
_ Hány éves a kisfiad?
_ Te az apukája vagy, vagy az anyukája? Hány éves vagy te?
_ Ez a gumigyűrűszerűség nyúlik vmilyen szinten?_ A fiad ilyenkor, amikor hátrahúzod neki a bőrt a kukiján, jelez fájdalmat?
_ Teljesen kibukik a makk a fitymájából? (Petyhüdten is, mereven is.
_ Nem túl szmegmás a fiad makkja, fitymája? (Ilyen túrószerű szagos hámladék, amely olyan mint a radírforgács, vagy nedves papírzsepifoszlány összepödörve.)
_ Nem túl lila a fiad makkja? Amikor hozzáérsz, nem sír vagy valami? Nem gyulladt neki?
_ Ahol a "gumigyűrű" van neki nem sebes?
_ Hátra tudod feszíteni a fitymáját teljesen, hogy a ráncossága a fitymának kisimuljon!?
_ Ilyenkor nem bólint be a makkja előrefelé, önmaga alá?
˙
Kicsit talán sok a kérdés, de nem véletlenül. És ugye te is kérdeztél, ergo bízom benne, hogyha választ szeretnél, akkor minden kérdésemet hasonlóképpen széttagolva, ahogyan én is azt megírtam, megválaszolod! Ha valamit nem értesz, kérdezz bátran! :-o
Várom reagálásodat!
Üdv: EE
" Te az apukája vagy, vagy az anyukája? Hány éves vagy te? "
Ennek mi köze az egészhez?
Amúgy pedig talán urológusnak kellene megmutatni, ez úgy hangzik, mint egy fitymaszűkület.
-3 és fél éves
-anyukája vagyok.A férjemet körülmetélték fitymaszűkület miatt és azért nem tud segíteni.33 évesek vagyunk.
-Nem értem ezt a kérdést.Minek kéne nyúlnia?
-teljesen kibukik a makk.Kicsinek le volt tapadva.föl kellett tépni neki,de nem volt vészes.
-Nem szmegmás
-Nem lila.Nagyon érzékeny mosásnál.Nem igazán engedi.Magának se tudja megmosni,mert rögtön elrántja.Nem tudja hogyan érjen magához.Nem gyulladt.
-Nem sebes sehol.
-Ki lehet simítani a bőrt teljesen
-Úgy emlékszem előre bukik a makk.
A férjeméhez hasonlítva.Ott van ez a vékony szűkület,ahonnan hiányzik a bőr a férjemén.Majdnem a felénél.
Hali ismét!
Te írtad...
"Mintha egy befőttes gumi lenne rajta."
_ Feltételezem, hogy ennyiből ítélve ez is fitymaszűkület, akár le7, hogy örökletes, ha már köszönettel megosztottad velünk azt a titkot kedves anyuka, miszerint az apukát KM-elték. (KörülMetélték)
_ Mikor metélték a férjedet körül? TKM/RKM-en, azaz Teljes/Részleges Körülmetélésen esett át?
˙
"Kicsinek le volt tapadva.föl kellett tépni neki,de nem volt vészes."
_ Mikor tépték fel, és milyen módszerrel? (Hátrarántották hirtelen, hátrahúzták neki lassan, vagy alávezettek egy bizonyos "gombos szonda" nevű, vékony pármilli vékony fémpálcikaszerű-műszert?)
"A férjeméhez hasonlítva.Ott van ez a vékony szűkület,ahonnan hiányzik a bőr a férjemén.Majdnem a felénél."
_ Ne haragudj, ezt a mondatodat nem tudom hogyan értelmezni. Pontosíts és egyértelműsíts légyszi'! :-o
˙
PS: Kedves előző! (#3-as)
""Te az apukája vagy, vagy az anyukája? Hány éves vagy te?"
Ennek mi köze az egészhez?"
_ Na vajon? Hogyan akarsz te segíteni vkinek, amikor azt sem tudod, kivel van dolgod? Gondolkodj má'! :-o Egy fiatal anyuka =/= fiatal apukával, de =/= életesebb anyukával vagy nagymamával/nagypapával!
Talán emberileg sem ártana felmérni, ki az, aki segítséget kér. Vagy te talán vaktölténnyel lövöldözöl?
Előző!
Hogy mikor mit csinálok, úgy érzem, nem tartozik rád, és nem tartozom neked beszámolóval, hogy mikor kívánok válaszolni. Pláne úgy, hogy a kommunikációt elsősorban nem veled folytatom, hanem a kérdezővel, tehát légy szíves fejezd be az offolást, és foglalkozz a saját dolgoddal! Ha majd legalább annyit írsz a fitymaszűkületről, mint amennyit én eddigi életemben írtam, akkor majd megenged7ed magadnak ezt a viselkedést, és kritizál6od a segítési módszereimet, de addig nem!
Remélem elég világos voltam.
Megértésedet köszönöm, akkor is, ha lepontozol érte, ami eléggé szánalmas egy formája lenne így is a véleményed nyilvánításának, nemhogy így, ahogy előadtad...
EE
@ Kedves Kérdező!
Úgy érzem itt provokációnak vagyok kitéve segítői szándékom ellenére.
Amennyiben úgy döntenél, adsz a véleményemre, úgy innentől a válaszaidat >> priviben (privát üzenet) várom.
Csak hogy lásd ki próbál neked segíteni, íme néhány topik, amibe publikáltam...:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
A befőttes gumi hasonlat onnan jött,h olyan vékony helyen körbe van a szűkület.
-A férjemet kiskamasz korában műtötték,mert addig senki nem foglalkozott vele.Teljes metélés.
-A fiamnak 6 hósan a dr nő lehúzta a bőrt a makk alsó részéről.Ott volt csak oda tapadva.Nem mertem nézni.
-Pl.10cm a férjem kukija.Látszik hogy 6cm től lenne ott a fityma bőre,mert onnan másképp néz ki a bőr.KB ilyen arányban van a kicsim szűkülete.Pl 5cm a kukija és a 3. cm-nél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!