Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, szerintetek nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek nagyon csúnya, ha egy lánynak lógósabba a melle?

Figyelt kérdés
Eddig nem figyeltem nagyon rá, mert azt hittem normalis, viszont egy fiú azt mondta nemrég, hogy nem szép, mert lóg (pedig nem is látott melltartó nélkül) és most ez így kicsit zavar, plusz még hogy elég nagyon a mellbimbóim is. És ez még plusz ront az önbizalmamon.

2018. aug. 16. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A természetes melleidnek, a nagyobb mellbimbódnak jobban örülnék mint egy szilikonosnak!

Ha szeretitek egymást akkor ez egy normális pasinál nem szempont! Ha viszont ez baj neki akkor hagyd a fenébe a pasit! Nem kár érte!

2018. aug. 16. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Figyelj... az én melleim undorítóak. Közepesen nagyok, melltartóban szépek.

De egyébként rondák. A mellbimbóm a föld felé néz, ilyen "fáradt" mellem van, hatalmas bimbóudvarral. De ez még semmi! :D

Kiskoromban meghíztam, amit most nagy munkával próbálok leadni, le is olvadt jó sok kiló. Az egyébként is striás mellem (mert hirtelen nőttek meg) még striásabb lett a fogyástól. Ráadásul régebben a hájam miatt legalább teltebb volt, most löttyedt ;)

Azt elmondhaton, hogy ez egy férfinak sem tetszik. Persze mikor lefekszek a pasival dicséri, dehát nem fogja azt mondani, hogy "fhu, de szottyadt melled van" annak a nőnek, akit éppen dug... egyiknek sem hittem el, mikor dicsérte.

A tiéddel szerintem semmi baj nincs, csak beszólt neked az az észkombájn és megijedtél. A természetesen nagy mellnek van esése, nyugi :) és a természetes mellnél - ha kicsi, ha nagy - nincs jobb. A műanyag-mell a legtöbb pasinak bejön, szerintem undorító. Az én mellem is undorító, de én biztos, hogy nem műttetem meg. Partnereim így is vannak, tudom élvezni a szexet ;) ha pedig egyszer szerelmes leszek és viszont szeretnek, akkor az meg ne azt nézze már, hogy a melleim folyton a földet bámulják!

Fel a fejjel, nincs para!

2018. aug. 16. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
A nagy mell lóghat kicsit. A B kosaras ne lógjon. Az gáz tizenévesen. Amúgy a profik melltartóban is kiszúrják, hogy lógós. A mellbimbó méret meg teljesen ízlés kérdése.
2018. aug. 17. 08:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Kinek mi tetszik.

Szerintem a nagy lógó mell a legszebb nagy bimpóudvarral.

Én ezt tartom nőiesnek.

2018. aug. 17. 09:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy észrevettem itt is, hasonló kérdéseknél is, hogy minden pasi hozzáteszi a picit/kicsit szavakat.

Nem baj, ha picit lóg, kicsit lóghat, rendben van.

Pedig ha herém lenne, befognám a számat, hogy mi mennyire kicsit lóghat.

2018. aug. 17. 19:09
 16/16 Scav ***** válasza:
Ha lóg, nem baj. Nagy bimbó? Nekem még nőies is. Egy dolog zavarna. Ha a lógó mellek alatt egy lógó has is van.
2018. aug. 21. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!