Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Roma lányok! Nektek ki tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma lányok! Nektek ki tetszik inkább?

Figyelt kérdés
Általában cigány, vagy nem cigány (pl magyar) pasik tetszenek nektek jobban? Most tegyük fel hogy egyik sincs igazán kigyúrva, csak kicsit sportol, ad magára mindkettő.

2018. aug. 16. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
itt is ott is vannak jó pasik, nem cigány-magyar függő dolog ez
2018. aug. 16. 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Magyarokkal sincs gond

De ha régi módo cigány családról van szó nem nézik jó szemmel a keveredést

Én is ilyen keveredésből születtem

Apám Oláh(fehérbőrű) cigány ,Anyám magyar volt állítólag születésem után otthagytak a kórházban

Apámnak olyan munka beosztása volt hogy nem tudott volna egyedül vállalni mert nem volt kire bízni

Anyám szülés másnapján eltünt

Így maradt az örökbeadás

Többet nem tudok a vérszerinti szüleimről

24N

2018. aug. 16. 15:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Valamennyire talán azért függ tőle. Mármint én csak magam alapján gondolom, mert én magyar vagyok, de roma csajból elég kevés van, aki igazán bejön. Az arcuk konkrétan nem szokott bejönni.
2018. aug. 16. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bennem van egy vonóval, de sosem volt cigány barátom. Vannak köztük is jóképűek, viszont nagyon problémásak. Nagyon más környezetben nőttem fel, így nem igazán találom meg velük a közös hangot.

A magyar férfiakkal meg az volt a bajom, hogy amíg nagy volt a szerelem, nem számított a származásom, de az első vitánál az arcomba vágták. Nem tudtak túllépni a dolgon, pedig nincsenek tipikus cigány vonásaim, egyedül a bőröm sötétebb egy árnyalattal, de az sem vészes. Ha nem mondom, szinte senki sem szúrja ki. Végül csodával határos módon találtam egy olyan embert, akinek tényleg nem számít.

2018. aug. 16. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Szeretnek egy roma baratnot
2018. aug. 16. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Én is szeretnék roma barátnőt. :)
2018. aug. 16. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Mind1 a származása csak legyen normális, és jó legyen vele minden, felőlem lehet, magyar, roma

20l

2018. aug. 17. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát igazából külsőre mindeg, mert vannak nagyon helyes magyar fiúk is, de romából nekem több tetszik.

Viszont a belső tulajdonságoknál már annyira nem mindegy.

Teljesen más a gondolkodás módja a magyar férfiaknak, nyilván a neveltetés miatt.

Volt már nem roma barátom, sokáig együtt voltunk, de szinte mindenben másképp gondolkodtunk, emiatt sok nézeteltérés alakult ki köztünk.

2018. aug. 18. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha csak a vonzalmat nézzük ,jobban tetszenek a magyarok fiúk, egyértelműen vonzóbbak,szebbek,ápoltabbak, jól neveltebbek, igényesebbek,tanultabbak, tisztességesen dolgoznak, jobban tisztelik a nőket stb. Az már más kérdés, hogy ők lenézik a romákat és amúgy sem működne soha egy ilyen kapcsolat.

19/L

2018. aug. 18. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!