Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma lányok! Nektek ki tetszik inkább?
Magyarokkal sincs gond
De ha régi módo cigány családról van szó nem nézik jó szemmel a keveredést
Én is ilyen keveredésből születtem
Apám Oláh(fehérbőrű) cigány ,Anyám magyar volt állítólag születésem után otthagytak a kórházban
Apámnak olyan munka beosztása volt hogy nem tudott volna egyedül vállalni mert nem volt kire bízni
Anyám szülés másnapján eltünt
Így maradt az örökbeadás
Többet nem tudok a vérszerinti szüleimről
24N
Bennem van egy vonóval, de sosem volt cigány barátom. Vannak köztük is jóképűek, viszont nagyon problémásak. Nagyon más környezetben nőttem fel, így nem igazán találom meg velük a közös hangot.
A magyar férfiakkal meg az volt a bajom, hogy amíg nagy volt a szerelem, nem számított a származásom, de az első vitánál az arcomba vágták. Nem tudtak túllépni a dolgon, pedig nincsenek tipikus cigány vonásaim, egyedül a bőröm sötétebb egy árnyalattal, de az sem vészes. Ha nem mondom, szinte senki sem szúrja ki. Végül csodával határos módon találtam egy olyan embert, akinek tényleg nem számít.
Mind1 a származása csak legyen normális, és jó legyen vele minden, felőlem lehet, magyar, roma
20l
Hát igazából külsőre mindeg, mert vannak nagyon helyes magyar fiúk is, de romából nekem több tetszik.
Viszont a belső tulajdonságoknál már annyira nem mindegy.
Teljesen más a gondolkodás módja a magyar férfiaknak, nyilván a neveltetés miatt.
Volt már nem roma barátom, sokáig együtt voltunk, de szinte mindenben másképp gondolkodtunk, emiatt sok nézeteltérés alakult ki köztünk.
Ha csak a vonzalmat nézzük ,jobban tetszenek a magyarok fiúk, egyértelműen vonzóbbak,szebbek,ápoltabbak, jól neveltebbek, igényesebbek,tanultabbak, tisztességesen dolgoznak, jobban tisztelik a nőket stb. Az már más kérdés, hogy ők lenézik a romákat és amúgy sem működne soha egy ilyen kapcsolat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!