Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Végig mérem a szememmel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végig mérem a szememmel a pasikat, de semlegesen reagálnak. (20-40) Miért?

Figyelt kérdés
Azert, mert nekik nem jövök be? Vagy hogy lehetne ugy csinalni, hogy vegyek a lapot, de ne legyek tul bunkón nyomulós sem?
2018. aug. 16. 09:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
43%

Ööö... Ti végig olvastátok a válaszokat is? A kérdezőét is? Ő nem ismerkedés céljából akar "csábítani", csak a saját önbizalmát növelni és az fáj neki, hogy nem kap visszajelzést.

Elmondom neked, hogy nálam mi a helyzet. Az egyik, hogy én az utcán, tömegközlekedésen teljesen más tudatállapotban vagyok. Mivel senkivel nem beszélgetek, nem dolgozom, nem csinálok mást csak megyek, így nem nagyon kell sok dologra figyelnem. Ilyenkor az agyam pörög mint az őrült mindenen. Illetve ott van mellette a zenehallgatás. Én ezekbe nagyon belemélyülök. Lehet, hogy esetleg rápillantok valakire, de nem biztos, hogy fel is fogom amit látok.

Aztán van a másik eset, hogy felfogom, látom amit csinál, de könnyen lehet, hogy baromi nagy indulat van bennem. Ilyenkor szerinted foglalkozom én ilyenekkel?

A harmadik eset, hogy ugyan úgy felfogom, sőt még azt is látom, hogy egyre erőltetettebben próbálná magára terelni a figyelmet. Ez is hangulattól függ, de van hogy annál jobban tojok rá, minél jobban csinálja. Ugyanis adott hangulatomban bejön, hogy "jajj, a disznó férfiak mindig bámulnak". Persze csak akkor van bajotok ezzel, hogy ha nem tetszik az illető. Szóval ilyenkor van bennem egy olyan, hogy le kell törni a szarvatokat. Túl sokat gondol magáról rengeteg nő és amúgy vicces is tud lenni a teperésetek. Egy kalap alá vesztek minden férfit, ha nektek úgy kényelmes, de én vagyok rá az élő bizonyíték, hogy belőlem bizony nem lehet kicsikarni egyszerű reakciókat és egy nő külseje simán hidegen tud hagyni. Legalábbis annyira, hogy ne foglalkozzak vele semennyire hiába amúgy attraktív számomra.

Simán el tudom képzelni, hogy már találkoztunk így és pont olyan vagyok külsőre mint amit leírtál.

2018. aug. 16. 12:13
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
csak egy végig mérésre én se biztos hogy bevetném magam arról nem is beszélve hogy vannak kivételek de sok nő csak saját magának egyértelmű jeleket küld..:D
2018. aug. 16. 12:15
 23/28 anonim ***** válasza:
46%
#21 Ott a pont, én nem is írok semmit, mindent leírtaál.
2018. aug. 16. 12:17
 24/28 A kérdező kommentje:
Lassan mar az is baj, ha kifejezem a srácoknak, hogy helyesek...:D
2018. aug. 16. 12:33
 25/28 anonim ***** válasza:
67%
Igen, pont ezt mondja sok srác is, hogy már az is baj, ha kifejezi a lányoknak, hogy helyesek
2018. aug. 16. 12:36
 26/28 anonim ***** válasza:
78%
Mellesleg én soha nem szoktam bámulni senkit. Tényleg soha. Mások szokták és vagy egy büdös szót ne merjenek a lányok rájuk szólni, vagy akkor ne várják ezt fordítva, de persze csak akkor, ha tetszik nekik az illető. Ez egy two way street. Persze nyilván különbséget kell tenni a tényleg bunkó és már zaklató józsefvárosi Renátó és egy átlag férfi szemlélése között. Te sem úgy csinálod nyilván mint egy vadparaszt. De aki most telefonon nézi, az álljon meg, keressen egy lámpaoszlopot, aki BKV-n az a kapaszkodót, aki meg pc előtt ül, az a szék karfába kapaszkodjon bele! Ezt hívják úgy, hogy egyenjogúság és egyenlő bánásmód
2018. aug. 16. 12:41
 27/28 A kérdező kommentje:
Srácok, ertem mi esik nektek rosszul (egyes esetekben jogosan), DE nekem segitsetek, mert pont nem a f.ba elküldöd típusként próbálnék flörtölni...:D Es nekem nem kellene letörni az onbizalmamat, mert habar sokan szépnek tartanak én akkor sem latom magam annak es kell kapnom néha megerősítést, amit én is szeretek adni pasiknak.:)) foleg, ha kedvesek is
2018. aug. 16. 13:54
 28/28 anonim ***** válasza:
38%

Ez a férfiak dolga, ők a vadászok, ők ejtik el a vadat.

Ez ösztön, ez tüzeli fel őket, ez hajtja.

Te ezzel odadobod magad nekik, és így nem leszel már érdekes a számukra.

Hidd el, ha kissé félve odapislognál, vagy félrenézve elejtenél egy apró mosolyt már ott is lennének melletted, mert ezek a dolgok azok amik azt jelzik, hogy a vadász vadászmezőre lépett.

2018. aug. 16. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!