Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végig mérem a szememmel a pasikat, de semlegesen reagálnak. (20-40) Miért?
10!
Tökéeletsen igazad van.
Kedves kérdező! Igen , ez egy jó módszer, hogy végig méred mosolyogsz..harapod a szád..stb..
De amit a 10 írt....tul sokszor futottam bele, hogy nézett, mosolygott, helyezkedett és mikor oda mentem, ugy viselkedett, mintha nem az előbb vetköztetett volna le a szemével, mintha ő rám sem nézett volna, és egyébként is mit képzelek?? hogy ő?, és rám?? jah de kis bolond vagyok...stb...
Szerintem ezt ne csináld
Valszeg nem jössz be nekik
Szerinted abból, amit te össze szerencsétlenkedsz, tudnia kéne bárkinek, hogy mit akarsz?
Nem értesz sokat hozzá. Kérdezd meg esetleg anyukádat(nem bántásból) , neki biztos jobban ment, és tud tanácsot adni.
15-ösnek igaza van.
Kérdező, a férfiaknak nincs erre szüksége, hogy az önbizalmukat megdobja egy ilyen flörtölgetés, ha tett nem következik utána, vagy elutasítás történik a flört ellenére, idepocsékolásnak veszik, és hülyének nézik a nőt. Legalábbis én ilyen vagyok.
Velem is volt buliban olyan, hogy nem is csajozni mentem le, csak úgy lazítani, erre jön egy csaj, aki nézeget, mosolyog, flörtölni próbál, majd amikor mégis odamegyek, akkor megijed és nem jön táncolni. Én meg mondtam neki, hogy akkor támaszd tovább a falat...Az ilyennel nem lehet mit kezdeni.
Gondolom úgy nézel rájuk, hogy fogalmuk sincs mit akarsz.
Nőként nézni is tudni kell.
Ám könnyen lehet, hogy nem jössz be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!