Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez valami betegség a fejemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami betegség a fejemben vagy mitől lehetek ilyen? 20/L

Figyelt kérdés
Nagyon visszafogott csendes pici törékeny lánynak képzeljetek el. Akik nem ismernek azt gondolják rólam hogy szűz vagyok. Viszont ez közel sem így van, 16 éves korom óta élek nemi életet, és már a 26.férfinál tartok (listám van róluk). Nem tudom miért lettem ilyen, nem akarok komoly kapcsolatot, ha ismerkedek valakivel mindig rátérek a szex témára és ha megtörténik akkor eltűnök az életükből. Persze van akivel többször is szexelek, de ez a ritkább eset. Egyébként nem szoktam elélvezni, tehát nem is azért csinálom, csak jól érzem magam attól hogyha valaki megdug. Most elültettem azt a gondolatot a fejemben hogy én 100 férfival akarok lefeküdni a halálomig. De a lelkem mélyén tudom hogy ez helytelen, viszont így a 26.férfinal mondhatnám azt is hogy nekem már úgyis mindegy. Szerintetek mitől lesz valaki ilyen? Én most nagyon rápörögtem erre a témára és kezdem azt gondolni magamról hogy valami baj van velem. És nem vagyok ri#@nc.
2018. aug. 16. 00:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Hehe, kemény. Mennyi gyökér!

Még az érettségiig elvergődött, és magát felettébb intelligensnek (hehehe) gondoló kamionos hisztikirálynő is beállt a sorba. :DD Jól áll a rózsaszín a tetkódhoz, kamionos királylány! :DDD

2018. aug. 16. 12:30
 32/35 anonim ***** válasza:
Jól teszed,de csináld pénzért. Duplán jol jársz.Nyugi a pasik is ezt csinálják.
2018. aug. 16. 14:07
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak halkan jegyzem meg, hogy hozzájárult vajon a "kamionos gyerek" ahhoz, hogy " nyilvánosságra" hozd a képet, amit neked küldött(??)...😀 Majd jön a kamionjával aztán jó szanaszéjjel gázol ungi bungi helyett 😀😀
2018. aug. 16. 15:24
 34/35 anonim ***** válasza:

Mit gondoltál h ilyen kérdésre nem ugranak rád!!!

De azért durva h valaki még beis valja h futatt

Hát nézd ha neked egyébként tényleg nem sokat jelent a szex csak annyi h jó érzés hogy megdugtak és 10 év alatt 26 pasi akikről listád van és még olyan semmilyen vállat vonsz “Na ez is megvolt”

Akkor lehet tényleg jól járnál ha a kellemest a hasznossal

Prostinak az ilyen kiéget lelketlen lányok valók

Mert aki nem ilyen az hidd el hogy 90%-ban menekülne a sarokról csak nem teheti meg!!!

Járhatnál szexuál pszichológushoz de az már nem igen segîtene rajtad!!!

Valószínűleg egy normális kapcsolatod se lesz hisz faaszból fasszba ülsz

Minden vacilálás nélkül

Jó hogy a könnyen kapható lyukat látják benned ezért írnak 30-an

És nem a Nőt látják benned

Csak a rongyosra kefélt nunát amibe lehetüríteni

Sajnállak de Tényleg

24N

2018. aug. 16. 15:37
 35/35 anonim ***** válasza:
Csak jól járt, mert szegény úgy ki van éhezve, amiért nem kell senkinek, hogy veszett hisztikre képes! Így legalább több helyre jut el az infó, talán valaki megszánja, és végre nem a kamionja kipufogóját kell kikormoznia.
2018. aug. 16. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!