Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez valami betegség a fejemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami betegség a fejemben vagy mitől lehetek ilyen? 20/L

Figyelt kérdés
Nagyon visszafogott csendes pici törékeny lánynak képzeljetek el. Akik nem ismernek azt gondolják rólam hogy szűz vagyok. Viszont ez közel sem így van, 16 éves korom óta élek nemi életet, és már a 26.férfinál tartok (listám van róluk). Nem tudom miért lettem ilyen, nem akarok komoly kapcsolatot, ha ismerkedek valakivel mindig rátérek a szex témára és ha megtörténik akkor eltűnök az életükből. Persze van akivel többször is szexelek, de ez a ritkább eset. Egyébként nem szoktam elélvezni, tehát nem is azért csinálom, csak jól érzem magam attól hogyha valaki megdug. Most elültettem azt a gondolatot a fejemben hogy én 100 férfival akarok lefeküdni a halálomig. De a lelkem mélyén tudom hogy ez helytelen, viszont így a 26.férfinal mondhatnám azt is hogy nekem már úgyis mindegy. Szerintetek mitől lesz valaki ilyen? Én most nagyon rápörögtem erre a témára és kezdem azt gondolni magamról hogy valami baj van velem. És nem vagyok ri#@nc.
2018. aug. 16. 00:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól érzed magad tőle, csináld :)

Annak nincs sok értelme, hogy számolgasd, szexelj, amikor jól esik, ne szexelj, amikor nem kívánod. Persze úgy érdekesebb lehet, ha osztályzod őket, és azzal többször csinálod, akivel a legjobb volt. Ha írnál róla blogot, az is érdekes lenne.

Velem nincs kedved valamihez? ;)

2018. aug. 16. 06:40
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
Küldj magadról képet!
2018. aug. 16. 06:41
 13/35 anonim ***** válasza:
32%
Talán nem kéne annyira rápörögnöd arra a százra. Mi volna, ha valakivel tényleg elélveznél, akkor is az volna előtted, hogy 100 fèrfival legyél együtt? Jöhet a kép.
2018. aug. 16. 07:07
 14/35 anonim ***** válasza:
93%

Ninfománia

Ez egy betegség

2018. aug. 16. 07:11
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

Nem vagy ribi

Csak sűrűn b...szott hercegnő

Egyébként a ninfomániás

Sose elégül ki csak a pillanatnyi érzés jó/kell neki

De mindig az új szexet keresi

Ezt csinálod Te is

24N

2018. aug. 16. 07:14
 16/35 anonim ***** válasza:
67%

Már ne is haragudjatok, de ki a r..ibanc, ha nem ő?!?

Lehet nyalni neki ezerrel, meg vígasztalni, hogy nem vagy az, attól még az marad.

2018. aug. 16. 07:29
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes hogy mennyien támogatnak, bátorítanak, ajánlatokat tesznek.

Persze ezek közül komoly kapcsolatra egyiknek sem kellenél, mindenki csak fel akar húzni magára.

Nincs is ezzel baj mert te is így szereted .... zsák a foltját ...

Kérdésre válaszolva: vagy beteg vagy vagy riba n c. Ez nem vitás.

2018. aug. 16. 07:37
 18/35 anonim ***** válasza:
32%
Szia, ismerkedünk? ;)
2018. aug. 16. 07:50
 19/35 anonim ***** válasza:
68%

7: :DDDDD Ilyen nincs! :DDDDD Amikor egy agyilag zokni, kielégítetlen, rongyosra használt, majd eldobott lotyó megsajnál egy kielégült, boldog párkapcsolatban élő embert az élete miatt... :DDDDD Neked a zárt osztályon lenne a helyed, fiam! :DDD

Aaaaaaaaa, ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem, hogy létezik ilyen idióta. :DDDDDDDD

2018. aug. 16. 08:20
 20/35 anonim ***** válasza:
73%
Lehet hogy nem vagy szó szerint r*****,de hogy a lelkeddel és az érzelmi intelligenciáddal vannak bajok, azt tuti. Szerinted tényleg "normális" dolog, amit csinálsz??? Ugye, hogy nem...
2018. aug. 16. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!