Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok! Nálatok szóba jöhetnek a huszonéves pasik? Akár szex, akár párkapcsolat terén?
Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 23:07
11/13 anonim válasza:
#10 bár én nem azt a kommentet írtam, hanem az ötöst, azért válaszolok. Mindenkinek megvan a maga ideálja, ez nem azt jelenti, hogy nem rugaszkodik el tőle sose. Viszont befolyásoló tényező, hogy hol tart az életben. Én például most fogok érettségizni, jön az egyetem, és nem akarok egy velem teljesen ellentétes életet élő férfit, mondjuk aki már mindent felépített magának. (Ezért írtam én a 25-öt maximumnak, utána már jó esetben egyenesben kéne lennie.) Azt szeretném, hogy lehetőleg együtt éljem meg a párommal a hasonló döntéseinket.
12/13 anonim válasza:
Én 19 leszek egy hónap múlva ... és inkábba huszonévesek érdekelnek.. az a baj az én korosztályomban elég sok a komolytalan fiú még.. inkább az a lényeg soknál hogy minnél több nője legyen. Persze vannak kivételek mindkettőnél. A lényeg inkább az érettebb férfiakhoz húz a szivem akikben látom azt nem csak egy trófea leszek.
13/13 anonim válasza:
Nekem az a fétisem, hogy 40 de inkább 50 feletti pasikkal csinálom.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!