Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexuálisan, vagy bármilyen más módon vonzónak tartjátok, ha egy fiatal férfi (huszonéves) teherautót, kamiont vezet?
Azért más dolog a vezetés,mint szexiség,vagy,mint kamiont vezetni.
A drága sportautókban általában jó külsejű férfiak vannak,a kamionokban pedig többnyire idősebb fószerek,vagy ha fiatalabb is,akkor idővel az is megkopik.
A kamionozás eléggé megviseli a szervezetet.
Ráadásul egy helyben ülni annyit,a fenekén is meglátszik,nyáron megizzad,stb.
Ha pl több napos fuvar van,előfordul,hogy a rakodótérben alszanak,nem tudnak zuhanyozni,stb.
Ami talán pozitívum a bátorság bennük,hogy egy ilyen nagy járművel felmennek az úttestre,autópályára.Nem kis felelősség.
Azért a raktérbe nem alszunk és aki akar az minden nap fürdik hordunk vizet kannába ám magunkal. Van ágy a fülkében.Igaz hogy megkopik a szépség az idővel de ez minden munkára igaz még a modellekre is 😃
Látnál engem meglepődnél.Akkor most üljek át sportkocsiba? 🤔
Előző vagyok, 27/L
Egyébként ki lehet próbálni, brutálisan jó érzés. Bár eddig csak teherautót, buszt és forwardert vezettem. De a kamion is fent van a listámon...
# 26/26
Több van nekik mint a PUA alfakanyoknak. Háhá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!