Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szexuálisan, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szexuálisan, vagy bármilyen más módon vonzónak tartjátok, ha egy fiatal férfi (huszonéves) teherautót, kamiont vezet?

Figyelt kérdés

2018. aug. 15. 21:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%

Azért más dolog a vezetés,mint szexiség,vagy,mint kamiont vezetni.

A drága sportautókban általában jó külsejű férfiak vannak,a kamionokban pedig többnyire idősebb fószerek,vagy ha fiatalabb is,akkor idővel az is megkopik.

A kamionozás eléggé megviseli a szervezetet.

Ráadásul egy helyben ülni annyit,a fenekén is meglátszik,nyáron megizzad,stb.

Ha pl több napos fuvar van,előfordul,hogy a rakodótérben alszanak,nem tudnak zuhanyozni,stb.

Ami talán pozitívum a bátorság bennük,hogy egy ilyen nagy járművel felmennek az úttestre,autópályára.Nem kis felelősség.

2018. aug. 16. 13:16
 22/27 anonim ***** válasza:

Azért a raktérbe nem alszunk és aki akar az minden nap fürdik hordunk vizet kannába ám magunkal. Van ágy a fülkében.Igaz hogy megkopik a szépség az idővel de ez minden munkára igaz még a modellekre is 😃

Látnál engem meglepődnél.Akkor most üljek át sportkocsiba? 🤔

2018. aug. 16. 14:29
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Sport autókban inkább maffiózók ülnek
2018. aug. 16. 14:30
 24/27 anonim válasza:
Engem izgat, ha egy jó srác kamiont, teherautót, vagy valamilyen nagy gépet vezet, irányít. Szexi. Bár én alapból odavagyok a gépekért. Szerencsére minden nap legeltethetem a szememet.😉 Persze személyfüggő, nagy részük nem igénytelen, nem buta. A sportkocsik, csilli-villi autók nem az én világom, nem szeretem a nagyzolást, rongyrázást.
2018. aug. 17. 19:22
 25/27 anonim válasza:

Előző vagyok, 27/L

Egyébként ki lehet próbálni, brutálisan jó érzés. Bár eddig csak teherautót, buszt és forwardert vezettem. De a kamion is fent van a listámon...

2018. aug. 17. 19:25
 26/27 anonim ***** válasza:
Én csak az esze miatt gerjednék rá!
2018. okt. 18. 20:53
 27/27 anonim ***** válasza:

# 26/26

Több van nekik mint a PUA alfakanyoknak. Háhá

2018. okt. 18. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!