Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexuálisan, vagy bármilyen más módon vonzónak tartjátok, ha egy fiatal férfi (huszonéves) teherautót, kamiont vezet?
Nem tudom miért, de engem mindig is vonzott, ha egy férfi vezet.
Valamiért a férfi ereje, hogy ő irányít ugrik be. Szeretem ha egy férfi magabiztosan vezet. Én nem szeretnék általánosítani, de ugyebár vannak olyanok is, akik tényleg nagyon igénytelenek, büdösek.
Amúgy sajnálom a sofőröket, pont amiatt, mert sokat vannak távol, rengeteget vezetnek, fáradtak, nem kapnak otthoni kosztot, nélkülöznek, nincs ott a család, barátok. A pénz lehet hogy jó, de nagy áldozattal jár.
"És napi 13-15 órát dolgozunk ami azért nem kevés. De nem sírunk,csináljuk. Hogy legyen mit ennetek. Legyen minden a boltokban. Ez nélkülünk esélytelen."
:DDDDDD Nabazz, holnap gyújtok egy gyertyát az érettségiig elvergődött sofőrökért, akik nélkül a Föld se forogna! :DDDDDDDD Te drámahercegnő! :DDDDDDDD
"Nem. Egyet jelent azzal, hogy nem volt elég agya, kitartása ahhoz, hogy tanuljon. Semmi izgató nincs egy tanulatlan tuskóban, aki állandóan úton van, ki tudja hol."
Ezen a kommenten hangosan nevettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!