Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szexuálisan, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szexuálisan, vagy bármilyen más módon vonzónak tartjátok, ha egy fiatal férfi (huszonéves) teherautót, kamiont vezet?

Figyelt kérdés

2018. aug. 15. 21:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom miért, de engem mindig is vonzott, ha egy férfi vezet.

Valamiért a férfi ereje, hogy ő irányít ugrik be. Szeretem ha egy férfi magabiztosan vezet. Én nem szeretnék általánosítani, de ugyebár vannak olyanok is, akik tényleg nagyon igénytelenek, büdösek.

Amúgy sajnálom a sofőröket, pont amiatt, mert sokat vannak távol, rengeteget vezetnek, fáradtak, nem kapnak otthoni kosztot, nélkülöznek, nincs ott a család, barátok. A pénz lehet hogy jó, de nagy áldozattal jár.

2018. aug. 15. 22:53
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
Köszi utolsó. Végre valaki átérzi. Én minden nap fürdök,sportos vagyok edzem magam,jól nézek ki. Persze vannak nálunk is lerobbant emberek de őket mi se szeretjük. És napi 13-15 órát dolgozunk ami azért nem kevés. De nem sírunk,csináljuk. Hogy legyen mit ennetek. Legyen minden a boltokban. Ez nélkülünk esélytelen.
2018. aug. 15. 22:59
 13/27 anonim ***** válasza:
15%

"És napi 13-15 órát dolgozunk ami azért nem kevés. De nem sírunk,csináljuk. Hogy legyen mit ennetek. Legyen minden a boltokban. Ez nélkülünk esélytelen."

:DDDDDD Nabazz, holnap gyújtok egy gyertyát az érettségiig elvergődött sofőrökért, akik nélkül a Föld se forogna! :DDDDDDDD Te drámahercegnő! :DDDDDDDD

2018. aug. 15. 23:12
 14/27 anonim válasza:
100%
Hát pedig tényleg dolgoznak 13-15 órát! Apum is kamion sofőr és tudom hogy mennyit dolgozik, és hogy csak hétvégén van itthon, bár jobb mint a régi munkahelyén amikor volt hogy 3-4 hétig nem engedték haza...szóval senki ne nézze le a kamion sofőröket meg akármilyen embert aki dolgozik, mert legalább dolgoznak, próbálják a családnak, a gyerekeknek a legjobbat adni...
2018. aug. 16. 00:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát, állandóan apám jutna eszembe róla, aki szintén kamionsofőr... A saját apja pedig nem hiszem, hogy bárkit is izgatna
2018. aug. 16. 00:35
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mint foglalkozás, egyáltalán nem tartom szexinek. Azt viszont, ha egy férfi jól vezet, igen. És ki vezetne jobban egy kamionsofőrnél? :)
2018. aug. 16. 02:05
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

"Nem. Egyet jelent azzal, hogy nem volt elég agya, kitartása ahhoz, hogy tanuljon. Semmi izgató nincs egy tanulatlan tuskóban, aki állandóan úton van, ki tudja hol."

Ezen a kommenten hangosan nevettem:D

2018. aug. 16. 03:24
 18/27 anonim ***** válasza:
#13 Meséld már el légyszíves hogy te mivel foglalkozol ha ennyire nagy az arcod
2018. aug. 16. 09:16
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki lenézi az egészet nyugodtan meg lehet próbálni egy 18 méteres szerelvénnyel valami szűk helyre betolatni..... 😃
2018. aug. 16. 10:13
 20/27 anonim ***** válasza:
2018. aug. 16. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!