Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú még 19 évesen is szűz?
Kort ha kérhetem írjatok a válaszhoz🙂
Elsősorban lányok/nők véleményére lennék kívancsi.
#6 Nagy tag és nőcsábász lehetsz😏
#7 szval semmit, hmmm... mindere csak erre nem gondoltam volna. Azt hittem h azert valamit ez kivált az emberekből.
#8 na de ha a te dolgod is lenne, mert pl velem odáig jutnánk h szex, akkor mit go dolsz hogy reagálnál ha bedobnám h szűz vagyok? ((És ha fiú vagy akkor vedd tárgytalannak a kérdést.))
Hat tudod a mai világban ez nem "trendi" h egy jó vágású srác szűz legyen. Nem szeretem az előbb említett szót használni, de sajnos így van. Tudod h a haveroktól caak azt hallja az ember h már ezzel is meg azzal is kefélt?! És nem azt mondom h ez jó dolog lenne, de én kellemetlenül érzem magamat, amikor a kortársaim között ilyeneket hallok, és hát ugye mi másra gondolna az ember, mint h le van maradva...
Hát nem is tudom, én nem vagyok az az ember, akinek a kapcsolat való lenne. Szval igy nem érzem azt h amit írtál az rám igazán vonatkozna, én inkább egyszeri vagy többszöri alkalmat keresnék legszívesebben, de nem kapcsolatot...
Én is az vagyok, szóval kicsit megkönnyebbülök, amikor szembesülök azzal, hogy nem vagyok egyedül.
20/L
Én 15 éves korom óta mondom ezt minden csajnak. Beadom a nagy ártatlant, de a lányok ezt nagyon kajálják.
Tehát csak egyszer nem hazudtam, ezek szerint. De amúgy meg kire tartozik ez? Mit érdekli a csajt? Ha azt mondod hogy rég óta már nem vagy szűz, hamarabb lesz ideges. 20/F
Semmit
Szűz azt kész majd nem lesz az...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!