Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú még 19 évesen is szűz?

Figyelt kérdés

Kort ha kérhetem írjatok a válaszhoz🙂

Elsősorban lányok/nők véleményére lennék kívancsi.

2018. aug. 14. 22:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#6 Nagy tag és nőcsábász lehetsz😏

#7 szval semmit, hmmm... mindere csak erre nem gondoltam volna. Azt hittem h azert valamit ez kivált az emberekből.

#8 na de ha a te dolgod is lenne, mert pl velem odáig jutnánk h szex, akkor mit go dolsz hogy reagálnál ha bedobnám h szűz vagyok? ((És ha fiú vagy akkor vedd tárgytalannak a kérdést.))

2018. aug. 15. 01:04
 12/21 he84 ***** válasza:
Nem a korodon múlik, nem másoktól, hanem azon múlik, hogy mikor érzed úgy, hogy komolyan van olxan, akivel szexelni is hajlandó lennél. Ez nem verseny, nem kell sürgetni és csak emiatt partnert találni. Majd amikor úgy érzed itt az ideje és nem mások miatt, akkor jó az. Persze felelősségteljesen és érett fejjel.
2018. aug. 15. 01:04
 13/21 A kérdező kommentje:

Hat tudod a mai világban ez nem "trendi" h egy jó vágású srác szűz legyen. Nem szeretem az előbb említett szót használni, de sajnos így van. Tudod h a haveroktól caak azt hallja az ember h már ezzel is meg azzal is kefélt?! És nem azt mondom h ez jó dolog lenne, de én kellemetlenül érzem magamat, amikor a kortársaim között ilyeneket hallok, és hát ugye mi másra gondolna az ember, mint h le van maradva...

2018. aug. 15. 01:07
 14/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, előzőt a 10es válaszolónak írtam.
2018. aug. 15. 01:08
 15/21 A kérdező kommentje:

Hát nem is tudom, én nem vagyok az az ember, akinek a kapcsolat való lenne. Szval igy nem érzem azt h amit írtál az rám igazán vonatkozna, én inkább egyszeri vagy többszöri alkalmat keresnék legszívesebben, de nem kapcsolatot...

2018. aug. 15. 01:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Es mindig is érettebb voltam a koromnál, ami nem a saját véleményem, hanem masoké. Szval a felelősség és egyéb dolgokkal nem hinném h probléma lenne.
2018. aug. 15. 01:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok, szóval kicsit megkönnyebbülök, amikor szembesülök azzal, hogy nem vagyok egyedül.

20/L

2018. aug. 15. 03:24
 18/21 anonim ***** válasza:
15%

Én 15 éves korom óta mondom ezt minden csajnak. Beadom a nagy ártatlant, de a lányok ezt nagyon kajálják.

Tehát csak egyszer nem hazudtam, ezek szerint. De amúgy meg kire tartozik ez? Mit érdekli a csajt? Ha azt mondod hogy rég óta már nem vagy szűz, hamarabb lesz ideges. 20/F

2018. aug. 15. 03:31
 19/21 MagnumOpusOfAnger ***** válasza:
100%
Jaja, értem amit mondasz. Én pl 20 évesen veszítettem el, nekem is nyomta a showdert mindenki a környezetemben, hogy ezzel azzal fűvel fával így ujjazta meg a csajt a Liget előtt. Egyrészt fele elmenne estimesének másrészt szerintem alakíts ki magadnak egy elképzelést arról, hogy hogyan akarod elveszíteni (ehhez persze nem kell mindenáron ragaszkodni). Nekem ez anno annyi volt, hogy olyan csajjal akartam elveszíteni akibe szerelmes vagyok. Össze is jött meg is érte. És még egyszer ebben nincs olyan hogy gáz, legalábbis sztem.
2018. aug. 15. 04:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmit

Szűz azt kész majd nem lesz az...

24N

2018. aug. 15. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!