Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek ezt egy jó lánybarátnak?
Ezt hogy lehetne már megígérni, hogy nem megy semmi rovására? Amíg nem történik meg senki nem tud nyilatkozni erről reálisan.
Biztos nem tenném meg. A másik fél részéről nem lehet nyilatkozni, mert ahhoz egy konkrét lányt kéne venni és azt ismerni valamennyire, hogy milyen alkat. A magam részéről meg egyrészt hatalmas stressz lenne bennem és emiatt biztos, hogy borzasztó esetlen lennék. Másrészt meg ha el tudnám képzelni vele a szexet, akkor vonzódnék hozzá már eleve. Akkor már eleve problémás az a baráti viszony. De ha lefekszem vele ez még mélyülhet, szóval a részemről is tudom, hogy a kapcsolat rovására menne. Valószínűleg szenvedés lenne számomra közelébe lenni, hogy annyira vágynék rá. Nem tudnék vele objektíven beszélni se bizonyos dolgokról.
Nekem egyszer volt egy elég szoros baráti kapcsolatom egy lánnyal. Volt, hogy együtt is laktunk, már csak ebből kifolyólag is velem töltötte a legtöbb időt a többi emberhez képest. Én őt nem találtam vonzónak. Ő engem sokkal inkább. De nem akart ő sem semmit. Nem egy törékeny kislányról van szó. Illetve valahol sokkal több nő az mint amennyire elsőre tűnik. A lényeg, hogy nem úgy történt ez, hogy akkor most üljünk le és beszéljük meg, hogy semmi nem fog történni, hanem mikor ezt érintő téma bármikor felkerült, akkor kicsit elterelődött a kettőnk dolgára és óvatosan ezt kijelentettük. Én kicsit úgy tekintettem rá mint a húgomra amúgy. De egyetlen egy alkalom volt mikor pillanatra megkívántam. Akkor féltem is, hogy ez az érzés majd tovább fejlődik valamivé, de hála Istennek nem. Ő benne viszont ez többször feljött, de azt mondanám, hogy simán elnyomta, de azért néhányszor kicsit átlépte a határt, illetve egyszer volt egy kiborulása is, amikor már elkezdett pityeregni is. De ez persze mindig részegen volt nála. Szóval ilyen esetben sem jöhetett nálam szóba, nem hogy egy szűz lánynál, ami még érzékenyebbé tenné a dolgot
Ha jólnézki akkor igen.
Ha nem akkor is (de valami szépség legyen benne)
Ha viszont vannak gyengéd érzéseim iránta akkor kihagynám.
Mert utàna többet szeretnék mint barátság. És végső soron magamal basznékki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!