Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek ezt egy jó lánybarátnak?
Figyelt kérdés
Elvennétek a szüzességét, ha már nagyon akarná úgy, hogy meg van beszélve, hogy utána is csak barátok lesztek, és ő ezt tudomásul veszi?2018. aug. 14. 22:05
4/21 anonim válasza:
Meg hát :) főleg ha még szimpatikus is, bár az kérdéses lenne esetemben, hogy érzelmek nehogy kialakuljanak utána.
5/21 anonim válasza:
Nem, mert onnantól megszűnik a barátság.
6/21 anonim válasza:
Barátnak nem.,de egy szimpatikus lánynak igen 37F
8/21 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nem sikerült megérteni a kérdést. Nem én vagyok a lány, és ez nem egy hirdetés, ezt azoknak üzenem, akik privátot küldtek.
2018. aug. 14. 22:38
9/21 anonim válasza:
Én nőként úgy gondolom, hogy Ha a lány megfelelő korú akkor azt mondom tedd meg. Több lány is van ezzel így... általában önbizalom hiány (főleg a kor előrehaladtával) ... Jobb olyannal kezdeni akinél - már bocs- nincs veszteni valód és később már lazább tudsz lenni olyannal aki tényleg számít. Nagy önbizalmat adhat, hogy nem ezen parázol milyen lehet a dolog. Nem minden lány olyan, hogy ha szex volt vége a barátságnak.. Van aki ezt tudja kezelni és rendesen átgondolta mielőtt megkért.
10/21 anonim válasza:
Megtenném, aztán meglátnánk mi történne utána, vagy bele szeretnék, akár kapcsolat lenne belőle, de ha utána meg távolságot tartana akkor meg úgy kell nekem nem tudnám csak úgy hogy de utána tuti nem történik semmi de folytatódik a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!