Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsm kedvelők körében miért nem akad egyetlen domina szerepet kedvelő nő sem?
Én nem kifejezetten csak domina szerepet kedvelek. Igazából az alárendelt és a fölérendelt pozíció is vonz. Mind a kettőt aktívan gyakorlom (bár azt jobban szeretem mikor én vagyok a domináns).
A válasz azon részére,hogy "miért nem akad?" nálam annyi a magyarázat,hogy én speciel párkapcsolatban vagyok. De egyébként is kevesebb az ezt a szerepet élvező nők száma.
Régen ki próbáltam a domina szerepet
De inkább szub vagyok
Meg hát nálunk nőknél ez szinte genetikailag kódólva van
24N
4!
Nancy Friday, Női szexuális ábrándok
Ajánlom! Ezt a genetikai kódolást meg felejtsd el, mert vállalhatatlan, már nem 1913-at írunk! Freud hipotézise régen megdőlt.
Vsz rossz helyen keresgélsz, esetleg rosszabb esetben pont jó helyen és veled van a baj, ezt neked kell tudni...
A domináns nők jóval ritkább jelenségek, mint a szubmisszív tarsaik, de attól még vannak...
Teny hogy sokkal kevesebb a dominans holgy.
Ugy is mondhatnam ritka mint a feher hollo.
Aki ugy csinal a parja kedveert, vagy penzert szolgaltat, az nem dominans.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!